Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

EXCLUSIV | Mircea Lucescu pune bazele unei noi forţe în cupele europene: ”E mare lucru să joci un play-off, tur-retur, cu atâţia tineri”

Stranieri Publicat pe 30 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19497297/1/mircea-lucescu-kiev-sursa-pe-poza-1.jpg

Dinamo Kiev s-a calificat în grupele Ligii Campionilor. Mircea Lucescu a reuşit această performanţă cu echipa din capitala Ucrainei, după ce a bifat acelaşi obiectiv şi cu Şahtior Doneţk. Deşi nu a venit de foarte mult timp la Dinamo Kiev, ”Il Luce” a schimbat jocul şi şi-a impus filozofia, aspect remarcat de Daniel Stanciu, în emisiunea Fotbal Look, de pe Look Plus.

Dinamo Kiev s-a conservat, s-a dus, a înscris, s-a retras. E adevărat că Gent a avut nişte ocazii, situaţii interesante, dar finalizarea a lăsat de dorit. De câteva ori a şutat în braţele portarului. Cei de la Dinamo Kiev au nişte tineri extraordinari. E adevărat că stilul lui Lucescu nu prea îl vezi în fotbalul românesc. Joacă simplu, în viteză. Acest joc e cel mai frumos până la urmă, simplu şi în viteză.

Mircea Lucescu e un antrenor care a făcut treaba cum scrie la carte. Echipa arată foarte bine într-un timp relativ scurt. Dinamo Kiev va arăta foarte bine peste un an, un an şi jumătate. E mare lucru să joci un play-off, tur-retur, cu atâţia tineri”, a declarat Daniel Stanciu la Fotbal Look de pe Look Plus.

Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, s-a calificat, maţi, în grupele Ligii Campionilor, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia Gent din Belgia, în manşa a doua a play-off-ului preliminariilor. În tur, ucrainenii s-au impus cu 2-1.

Au marcat: Buialski '9 (spectaculos, cu călcâiul), De Pena '36 (p), Rodrigues '49 (p). Dinamo Kiev a evoluat ultima dată în grupele Ligii Campionilor, în sezonul 2016/2017.

Tot marţi, s-au mai disputat meciurile:

Ferencvaros (Ungaria) - Molde (Norvegia), scor 0-0 (în tur 3-3);

- Ferencvaros se califică pentru prima dată în faza grupelor LC, după ediţia 1995/1996.

Omonia Nicosia (Cipru) - Olympiacos Pireu (Grecia), scor 0-0 (în tur 0-2).

- Olympiacos se califică în faza grupelor.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele