Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Mircea Rădulescu a povestit cum a fost forţat să demisioneze de la Rapid. "Sunt un tip echilibrat, dar n-am putut să înţeleg acel lucru"

Emisiuni Publicat de Andrei Ionascu pe 10 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20174442/1/mircea-radulesc.jpg

Antrenorul emerit Mircea Rădulescu (79 de ani) a fost invitatul lui Eduard Zelgin la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+. Mircea Rădulescu a dezvăluit motivul pentru care a demisionat de la Rapid în anii '90: restanţele financiare către jucători.

De-a lungul unei cariere remarcabile, Mircea Rădulescu a antrenat la Sportul Studenţesc, Universitatea Craiova, Rapid, dar şi echipele naţionale ale României, Egiptului, Siriei şi Algeriei.

Ulterior, Mircea Rădulescu a fost directorul şcolii federale de antrenori din cadrul FRF.

La Rapid a fost antrenor în două mandate: 1992-1993, 1995-1996.

"De la Rapid am plecat pentru că nu ni s-au dat drepturile financiare, înainte de concediu. Jucătorii aveau de luat prime, erau cu maşinile, cu soţiile, cu copiii, la sediul clubului, ca să încaseze banii. Li s-a spus <Încă nu putem să vă dăm banii>. Eu sunt un tip foarte calm, echilibrat, dar n-am putut să înţeleg acel lucru. Jucătorii mă întrebau <Ce facem, nea Mircea?>. Eu mai mult decât să-mi dau demisia n-am ce să fac. S-au împrumutat jucătorii. Când nu primeşte salariul o lună, două, trei luni, un jucător care n-are alte surse trebuie să se împrumute, e complicată treaba", a spus Mircea Rădulescu, în cadrul emisiunii 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele