Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

EXCLUSIV | Miriuţă confirmă transferul lui Cardoso în Coreea de Sud: "A semnat de o săptămână". Unde mai era dorit şi ce spun Dulca şi Goian despre mutare

Superliga Publicat pe 12 ian 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19879217/1/dumitru-cardoso.jpg

 
Transferul lui Dumitru Cardoso (29 de ani), atacant dorit de Gigi Becali la FCSB, a fost confirmat, în direct la Fotbal Look, şi de Vasile Miriuţă. Ulterior, Lucian Goian şi Cristi Dulca au vorbit la superlativ despre Coreea de Sud, noua destinaţie a atacantului de la Gaz Metan Mediaş.
 
În timp ce Becali dorea un schimb Buş - Cardoso, un club din Coreea de Sud a pus banii pe masă şi a îndeplinit condiţiile celor de la Gaz Metan Mediaş. Înaintea acestui transfer, un club din Ungaria s-a interesat de vârful născut în Suedia: "M-a sunat cineva din Ungaria, s-a interesat de el. Le-am spus că, din informaţiile mele, a semnat de vreo săptămână prin Coreea de Sud. Le-am spus că e un jucător foarte bun, dar că s-a transferat deja în Coreea de Sud", a declarat Vasile Miriuţă, la Fotbal Look.

Cardoso, felicitat de Dulca şi Goian

Fost fotbalist în Coreea de Sud, la Pohang Steelers, între 1999 şi 2000, Cristi Dulca a vopsit în termeni frumoşi realitatea fotbalului din Coreea de Sud: "Condiţiile financiare sunt bune acolo. Fotbalul e mult mai greu, total diferit. E pe forţă, viteză, acomodarea e mai grea. Vorbeam cu Zicu, a jucat la Pohang, unde am jucat şi eu, şi spunea "incredibil ce condiţii au". Financiar e mult mai bine, altă viaţă. Dacă s-a dus la o echipă cu bani, e o alegere bună pentru el", a declarat fostul fundaş, completat imediat de Lucian Goian:
 
"Pe lângă faptul că au condiţii extraordinare, respectă foarte mult străinii şi se ocupă mult de ei. E o ligă unde un fotbalist străin, când a venit, are orice. Trebuie să te gândeşti doar la fotbal, totul e rezolvat de ei. Dacă se va adapta acolo, va avea o super viaţă, va juca şapte, opt ani. Dar e foarte greu, ritmul e foarte crescut. Aveam un prieten din Muntenegru care a jucat la Seul cinci ani, a venit în China doi ani, spunea că nu este uşor".

Becali voia un schimb Buş - Cardoso

Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunţat în mai multe rânduri că e interesat de vârful cu origini româneşti născut în Suedia. Ultima propunere a lui Becali pentru Gaz Metan a fost un schimb între Sergiu Buş şi Cardoso, după ce atacantul venit chiar de la Mediaş nu a reuşit să se impună ca titluar la FCSB.
 
Dumitru Nicolao Cardoso s-a lansat în fotbalul mare la Empoli, în Italia, fiind cumpărat de Napoli în 2010, club unde a stat sub contract până în 2017, fiind însă împrumutat în această perioadă la mai multe formaţii din ligile inferioare. A jucat doar 9 meciuri pentru Napoli, club de care s-a despărţit definitiv în 2017, când a semnat cu Alcorcon.
 
Cardoso a ajuns la Gaz Metan în 2019 şi a marcat 12 goluri în 41 de meciuri disputate în Liga 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele