Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

EXCLUSIV | Miriuţă, contrariat de o decizie tactică a lui Ilie Poenaru: "E o absurditate!"

Superliga Publicat pe 5 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20456411/1/vm.png


Vasile Miriuţă şi Cristi Dulca nu şi-au putut explica de ce Ilie Poenaru l-a lăst pe bancă pe Ronaldo Deaconu în Chindia - Gaz Metan 0-1. Experţii Look Sport au ajuns la concluzia că explicaţia tactică a antrenorului nu stă în picioare.
 
După ce a impresionat prin golurile de senzaţie marcate în poarta lui Dinamo. Deaconu a privit de pe bancă efortul colegilor săi, iar acest detaliu l-a făcut pe Vasile Miriuţă să considere că Poenaru sabotează, de fapt, interesele lui Gaz Metan:
 
"O explicaţie absurdă că a încercat să facă densitate. Cu Deaconu nu poţi face densitate? Mai ales că joacă în zonă centrală. Acum o etapă sau două era căpitan, acum nu-l bagi? E absurd ce zice Poenaru! Nu am nimic cu el, sincer. Dar să găseşti o scuză. OK, a câştigat meciul, dar vii cu o absurditate, să fim serioşi, nu puteai să faci densitate cu Ronaldo Deaconu? Nu am cuvinte! Dacă pe Deaconu nu-l bagi să joace, pe cine să scoţi bani? Înseamnă că nu vrei să scoţi bani, că nu ăsta e interesul clubului. Îl poţi vinde pe câteva sute de mii de euro şi spui că nu poţi face densitate, dar acum două etape când ţi-a dat două goluri puteai face densitate? E singurul pe care poţi scoate bani. Ţin la Roni, l-am antrenat, e o absurditate ce spune Poenaru", a declarat Miriuţă, la Fotbal Look.
 
"No comment! A dat două goluri acum două etape. Cred că e altceva la mijloc, nu poţi scoate un titular care ţi-a câştigat un meci. Cred că s-au certat sau ceva...", a completat Cristi Dulca.
 
La interviul de după meciul care i-a adus trei puncte importante, Ilie Poenaru a explicat faptul că lăsarea lui Deaconu pe bancă a fost o decizie pur tactică:
 
"Nu este o pedeapsă. Roni e un jucător important, un jucător care trebuie să fie decisiv. A fost o strategie pentru a crea densitate în zona centrală, de aia am venit cu Lixandru, care provine din număr 6, număr 8. Trebuia să creez superioritate, să nu le ofer spaţii. Am zis că voi veni cu Roni în funcţie de ce se întâmplă în joc. Nu am mai veni, a stat. Trebuie să înţeleagă că sunt adeptul rotaţiei, că interesul nostru sunt punctele. Dar a înţeles, e posibil să fie titular meciul următor", a punctat antrenorul medieşenilor.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele