Ultima oră
Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa
VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!" Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!"
Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari" Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari"
La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 3-2, în meciul de deschidere FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 3-2, în meciul de deschidere

EXCLUSIV | Miriuţă ştie de ce a pierdut Ianis echipa la Rangers: "100% a fost afectat. Hai să-l lăsăm să-şi facă treaba!"

Stranieri Publicat pe 23 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19625896/1/hai.jpg


Vasile Miriuţă (52 de ani) se înscrie pe lista admiratorilor lui Ianis Hagi (22 de ani) şi consideră că mijlocaşul ofensiv al celor de la Rangers trebuie "slăbit" de presiunea la care e supus în ultimul timp.
 
Hagi Jr. a rămas pe bancă în şase dintre ultimele şapte meciuri jucate de scoţienii de la Glasgow Rangers, iar multe voci din fotbalul românesc au considerat drept un pas în spate trimiterea sa la naţionala Under 21 pentru meciul decisiv cu Danemarca, unul în care nu a avut realizări.
 
Pentru Miriuţă, cel mai bun lucru pe care-l pot face specialiştii din fotbalul autohton este să încerce să ia din presiunea de pe umerii tânărului playmaker, despre care spune că se va întoarce în curând printre titularii lui Steven Gerrard: "S-a pus o presiune fantastică pe copilul ăsta în ultimul timp. Hai să-l lăsăm să-şi facă treaba, Gerrard nu a dat banii aiurea pe el. E tânăr, chiar dacă a declarat că nu-l afectează. Mă afectează pe mine, la vârsta mea...Eu zic să-l lăsăm, 100% a fost afectat şi de asta a pierdut şi echipa. Îmi place de el, e foarte bun, foarte tânăr. Dacă s-a dus la Under 21 au spus că a retrogradat. E foarte bun, poate să ajute echipa naţională, sigur va reintra în primul 11 al lui Rangers!", a declarat Miriuţă, luni seară, la Fotbal Look.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele