Ultima oră
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje

EXCLUSIV | Mitică Dragomir s-a sucit şi îi ia apărarea lui Mirel Rădoi. ”Părerea mea este că are şi material de lucru, sunt jucătorii lui Hagi, ai lui Becali”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 19 apr 2021
mail-share icon Email

Dumitru Dragomir şi-a nuanţat poziţia faţă de Mirel Rădoi, pe care recent l-a criticat pentru rezultatele avute luna trecută cu naţionala. Fostul preşedinte al LPF a declarat că selecţionerul trebuie să primească credit în continuare şi a făcut o scurtă analiză a lotului pe care s-ar putea baza la următoarele convocări.

”Eu am încredere în Rădoi. Părerea mea este că are şi material de lucru, sunt jucătorii lui Hagi, ai lui Becali, au crescut şi în valoare.

Şi în străinătate stăm bine. Dacă Parma retrogradează o să îl vândă, dar depinde. Divizia B din Italia este peste Divizia A din România, se poate şi să îl ţină”, a punctat Dragomir, la Look Sport+.




Naţionala României putea trece din nou prin schimbarea selecţionerului. Mirel Rădoi a fost aproape să îşi dea demisia, dar în cele din urmă, după o şedinţă cu şefii Federaţiei Române de Fotbal, a decis să continue. Invitat la Look Sport Live, Gabriel Manu, antrenorul Metaloglobusului, îl cunoaşte bine pe Rădoi şi a comentat ultimele evenimente care l-au avut în prim plan.

Manu este de acord cu păstrarea selecţionerului, dar a punctat faptul că acesta a şi greşit, în momentul în care, după eşecul cu Armenia, i-a criticat pe jucători. Manu a pus totul pe seama faptului că acesta nu are experienţă.  

Eu mereu l-am susţinut foarte mult pe Mirel. Cred că singurul lucru deplasat a fost că a dat în jucători la conferinţa de presă. Eu nu fac aşa. Mă duc în vestiar şi le spun ce am de zis. Aici cred că a greşit. Greşelile lui, pe care cred că le-a conştientizat, le-a făcut din lipsa de experienţă. Eu cred că trebuia să aibă în spatele lui nişte oameni cu experienţă, pentru că îi puteau da anumite sfaturi, mai bune”, a spus Manu în emisiunea Look Sport Live, de pe Look Sport+.

În ceea ce priveşte o posibilă schimbare a selecţionerului, Manu îl vede cel mai potrivit, dacă înlocuirea se va produce cândva, pe Cosmin Olăroiu. Crede că ar putea duce naţionala la performanţele după care fanii tânjesc, calificarea la turnee finale periodic.

Eu îl văd pe Olăroiu la naţională. Mă refer la rezultate, la tot ce a făcut peste tot pe unde a fost. Nu ştiu dacă ar accepta, dar din câte ştiu a mai fost ofertat. Când s-a vorbit cu el, nu a putut să vină chiar dacă era liber. Şi acum e liber, dar e Mirel la naţională. Eu mă bucur însă că a rămas Mirel”, a compltat Gabi Manu.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri