Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | "Modestă tehnic şi tactic, fotbal puţin, multă plictiseală". Conclulziile lui Radu Banciu după finala EURO 2020

Emisiuni Publicat pe 12 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20289973/1/man-mihaila-ianis-ligue-1.jpg


Radu Banciu a catalogat drept "modestă şi plictisitoare" finala EURO 2020 dintre Italia şi Anglia, câştigată de Squadra Azzurra la penalty-uri, chiar pe Wembley.
 
Jurnalistul Look Sport aduce în discuţie nivelul de la turneul final, pe care-l consideră scăzut, şi crede că ediţia din 2020 a fost ultima în care marile echipe s-au putut întâlni între ele încă din faza grupelor. 4 e nota acordată de Banciu, cel care crede că UEFA pregăteşte în culise schimbări majore pentru formatul Campionatului European de Fotbal:
 
"A fost cam ca turneul final. Modestă tehnic, tactic, fotbal puţin, multă plictiseală. Eram deja obişnuiţi cu meciurile care se terminau după miezul nopţii, prelungiri, penalty-uri şi echipe care se fereau de joc. Şi Anglia, şi Italia au terminat turneul neînvinse. A fost o competiţie care nu a oferit un învingător în adevăratul sens al cuvântului. Am rămas cu un gust neterminat, cu imaginea finalei care s-a terminat cu ultimele patru penalty-uri ratate. Un Campionat European cum ne era teamă să găsim. Cu fotbalul ăsta de final de sezon, care e moleşitor, cu puţine faze spectaculoase. E adevărat că nu suntem nici noi în anii în care ne entuziasmam uşor. Poate şi faptul că avem atâtea surse de informare, că vedem atâta fotbal, ne face să nu mai vedem cu emoţia din copilărie. 
 
A fost o despărţire de fotbal, aşa am putea s-o numim clasic. Se accentuează şi pe fondul situaţiei sanitare, al crizelor care nu se mai termină. Suntem, oricum, mai aproape de sfârşit decât de început. Aş da nota 4 finalei. Indulgent, aşa, să vină la toamnă. UEFA îşi doreşte un Campionat European cu 32 de echipe, poate chiar din ediţia viitoare din Italia. Se vorbeşte că Italia ar putea găzdui Europeanul din 2028. Am citit o ciornă, ideea e ca în perspectivă să nu mai avem confruntări grele la Europene înainte de sferturile de finală. UEFA vrea să participe toată lumea, România va juca cu Estonia sau Lituania, mai departe câştigătoarea va pierde cu Germania şi eşti OUT. Dacă va rămâne selecţioner, Rădoi va prinde un European care va consta într-un meci. Mă tem că şi acolo se va ajunge tot la prelungiri, tot la penalty-uri. E obositor", a declarat Radu Banciu, luni seară, la emisiunea "Notele lui Banciu".
 
"Italia merită mai mult, pentru că nu a pierdut de 34 de meciuri oficiale. Într-adevăr, e o echipă solidă în faţa unor adversari nu foarte solizi. De asta sunt puţin sceptic. Pe fondul unui joc modest, plictisitor, economicos şi păgubos, naţionala Italiei a încropit o echipă puţin mai solidă. Ei au un capitol la care îşi merită titlul: modul în care cântau propriul imn. Acolo sunt pe merit campionii Europei! La imn au fost superiori adversarilor", e descriera făcută de Banciu echipei Italiei.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele