Ultima oră
EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă” EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă”
VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede” VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede”
Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi
EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta” EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta”
Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1 Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1
VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii

EXCLUSIV | Moment savuros, cu o legendă a naţionalei: ”Dacă fotbalul românesc nu are nevoie de Răducioiu, atunci nici Răducioiu nu are nevoie de fotbalul românesc”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe marți, 11:05
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20003156/1/f4.jpg

Florin Răducioiu a povestit câteva episioade în care s-a implicat în fotbalul românesc, după retragerea din cariera de jucător.

Fostul mare fotbalist a declarat că a antrenat la o academie de copii şi juniori, fiind chemat de regretatul Didi Prodan. Cel mai sonor nume produs a fost Radu Drăguşin, care a debutat în acest sezon la Juventus.

Răducioiu a fost un mare susţinător al lui Ionuţ Lupescu la funcţia de preşedinte al FRF, la scrutinul din 2018, unde a pierdut în faţa lui Răzvan Burleanu.

”Am fost contactat telefonic. Am vorbit de multe ori cu regretatul nostru Didi Prodan, au trecut mai bine de trei ani de când a murit. Apoi am luat legătura cu Claudiu Florică, care avea o mică academie, am produs câţiva fotbalişti buni, printre care şi Radu Drăguşin.

Ulterior am intrat alături de Ionuţ Lupescu, dar am pierdut alegerile la FRF.

Dacă fotbalul românesc nu are nevoie de Răducioiu, atunci nici Răducioiu nu are nevoie de fotbalul românesc. Aş fi vrut să antrenez numai tineri, nu aş fi dorit să antrenez echipa naţională de seniori”
, a declarat fostul atacant, la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele