Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

EXCLUSIV | Momente de cumpănă pentru Eric de Oliveira. ”Piciorul meu practic murea, devenea negru”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 20 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20128596/1/maxresdefault-1.jpg

Eric de Oliveira (35 de ani) a vorbit despre unul din cele mai grele momente ale vieţii sale, petrecut recent. În studioul Fotbal Look, brazilianul aflat sub contract cu cei de la Gaz Metan Mediaş a povestit că a fost la un pas să îşi piardă piciorul.

Salvarea sa a fost o intervenţie chirurgicală la o clinică privată din Bucureşti, unde a fost trimis de Ioan Horoba. Recuperarea este una anevoioasă, fotbalistul având interzis la efort timp de o lună, iar în funcţie de decizia doctorilor va afla când îşi va putea relua pregătirea.

”Îmi e foarte dor să revin pe teren. Recent am fost operat, aveam o arteră înfundată, chiar îmi puteam pierde piciorul. Din fericire doctorii au reuşit un lucru minunat, trebuie să îi mulţumesc domnului Horoba, care m-a ajutat.

Acum trebuie să stau o lună fără exerciţii fizice şi apoi pot reveni la antrenamente.

Piciorul meu practic murea, devenea negru, cel stâng, la gambă, aveam senzaţii de crampe foarte puternice, nu puteam să alerg, să dau ture pe teren şi din păcate am stat prea mult, dar nu a fost prea târziu până să mă operez. M-am dus cu ajutorul domnului Horoba la o clinică privată în Cluj, dar nu s-a reuşit să se desfunde artera.

Apoi am mers la Bucureşti şi s-a rezolvat. Ulterior am aflat ce grav era. Recomandarea doctorilor e o lună fără efort şi să iau medicamente, după o să vedem exact”
, a declarat brazilianul, pentru Look Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele