Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

EXCLUSIV | Momentul în care Gino Iorgulescu i-a lăsat cu gura căscată pe jucătorii lui FC Naţional: "Cum? Ne luăm salariile?"

Superliga Publicat pe 9 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20237631/1/lpf1.jpg


Ducu Ninu (34 de ani), fost fundaş al celor de la FCSB, a fost invitatul lui Eduard Zelgin, miercuri dimineaţă, la Look Sport LIVE. Printre multe subiecte interesante abordate, ex-apărătorul a povestit o întâmplare petrecută la începutul carierei, pe vremea când era doar un tânăr jucător al lui FC Naţional.
 
Recunoscută pentru stilul aparte de joc şi entuziasmul arătat în acea vreme, FC Naţional fusese învinsă clar de Poli Iaşi, scor 4-0, iar jucătorii se aşteptau ca Gino Iorgulescu, preşedintele de atunci al formaţiei din Cotroceni, să nu-i menajeze deloc. Însă socoteala lor nu s-a potrivit cu cea a actualului şef de la LPF, care i-a luat pe toţi prin surprindere şi i-a anunţat că în loc de critici îşi vor primi salariile:
 
"Am trăit o poveste incredibilă la FC Naţional. Gino Iorgulescu era conducător de club. Jucam cu Poli Iaşi, am luat bătaie cu 4-0. Ne aşteptam să vină la pauză, să tune, să fulgere. Eram speriat, aveam 17 ani şi eram speriat. La finalul meciului a venit şi ne-a spus că după meci ne aşteaptă să venim să luăm salariile. Noi nu înţelegeam. Cum să ne luăm salariile? Trebuia să vină ziua de salariu, dar ni l-a dat cu trei zile mai devreme. Pentru noi a fost un declic, în anul acela am ajuns în finala Cupei României!", a dezvăluit Ninu, la Look Sport LIVE.
 
În acel an, FC Naţional, cu Walter Zenga pe bancă şi jucători precum Dan Petrescu, Petre Marin, Slavişa Mitrovic, Sergio Radu sau Victoraş Iacob a ajuns până în finala Cupei României, pierdută cu 1-0 în faţa lui Dinamo.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele