Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

EXCLUSIV ǀ Momentul nefast riscă să se prelungească pentru CFR Cluj: ”Aşteptăm şi la iarnă să fie aduşi jucători de valoare, care să se potrivească stilului lui Petrescu”

CFR Cluj Publicat pe 17 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20433329/2/dan-petrescu.jpg

CFR Cluj continuă să nu se regăsească, deşi revenirea lui Dan Petrescu era văzută ca o garanţie a reuşitei ardelenilor, să câştige meci după meci şi să facă jocuri solide, pragmatice, în stilul cu care antrenorul a obişnuit în mandatele trecute din Gruia. Doar că lucrurile acestea nu s-au întâmplat, iar CFR continuă să sufere.

După partida cu Rapid, pierdută de CFR Cluj cu 0-2, George Florescu a declarat că nu vede campioana că se apropie de meciurile din mandatele trecute ale lui Petrescu. Crede că momentul se poate prelungi chiar până după pauza de iarnă, când se vor face anumite transferuri.

A venit cu o filozofie nouă faţă de antrenorii care au fost înainte, a făcut modificări în echipă, iar acum e nevoie de timp să se închege iar jocul CFR-ului. Victoriile cu Gaz şi UTA nu au fost convingătoare deloc. Şi nici meritate. Aşteptăm şi la iarnă să fie aduşi jucători de valoare, care să se potrivească stilului lui Petrescu”, a declarat Florescu în platoul emisiunii Fotbal Look, după care Eric de Oliveira a adăugat:

Stilul de joc a fost schimbat până ca el să revină. Au fost doi antrenori între mandatele lui, Iordănescu şi Şumudică, iar acum trebuie să fie regăsită strategia lui Petrescu. Cu Rapid, mi s-a părut că a fost dezastruoasă organizarea CFR-ului. Probabil că şi jucătorii sunt antrenaţi diferit, poate că nici pregătirea de vară nu s-a făcut cum o făcea Petrescu”.

CFR Cluj, liderul Ligii 1, a fost învinsă, duminică seară, la Mioveni, cu scorul de 2-0, de FC Rapid, într-un meci din etapa a 12-a a primului eşalon.

Golurile au fost marcate de Bălan ’27, ’55.

Rapidiştii au înscris şi în minutul 45, tot prin Bălan, însă reuşita acestuia a fost anulată pentru ofsaid.

  • FC Rapid: Moldovan – Săpunaru, Dandea, Grigore, Junior Morais – Creplja, Albu – Sefer (Ioniţă ’90), Stahl (Ilie ’67), Hlistei – Bălan (Marzouk ’70). Antrenor: Adrian Matei
  • CFR Cluj: Hindrich – Manea, Burcă, Cestor, Camora – Deac, Boateng (Bordeianu ’62), Păun – Chipciu (Costache ’62), Alibec (Debeljuh ’46), Omrani (Sigurjonsson ’62). Antrenor: Dan Petrescu

CFR Cluj este lider în clasament, cu 30 de puncte, în timp ce FC Rapid este pe 5, cu 21 de puncte. Poziţia a doua este ocupată de FCSB, care are 24 de puncte, iar pe trei se află FC Volumntari, de asemenea cu 24 de puncte.

Partidele FC Botoşani – Chindia Târgovişte şi Universitatea Craiova – Academica Clinceni, ultimele ale etapei, se vor disputa luni.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele