Ultima oră
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”

EXCLUSIV | Motivele pentru care jucătorul adorat de Iftime nu s-ar impune la FCSB: "I-ar pune probleme!"

Superliga Publicat pe 20 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20401043/1/it2-4192-1.jpg


Adorat de Valeriu Iftime, care spune că ar ieşi din fotbal dacă l-ar pierde, Hervin Ongenda nu e văzut drept un jucător care să se integreze la FCSB, echipa de care a fost foarte aproape în această perioadă de transferuri. În direct la Fotbal Look, Mirel Albon, fostul selecţioner al naţionalei feminine de fotbal, a expus cele două motive care-l fac să creadă că talentatul francez nu s-ar fi descurcat la fel de bine la vicecampioana României.
 
În primul rând, Albon crede că Ongenda ar fi pierdut duelul cu Olaru sau Octavian Popescu, doi mijlocaşi de creaţie români şi mult mai tineri. În al doilea rând, aduce în discuţie constanţa francezului şi "capcana" unui oraş mare precum Bucureştiul:
 
"Nu ştiu dacă FCSB era un pas înainte pentru Ongenda. Nu ştiu dacă putea să joace, pentru că FCSB are mulţi mijlocaşi tineri şi foarte valoroşi şi un ritm de joc care-i putea pune probleme. E un jucător extrem de talentat, dar capricios. Nu ştiu dacă se integra la FCSB. S-a plimbat prin multe alte părţi, tentaţiile Bucureştiului puteau să-l facă să nu fie la fel de în formă precum la Botoşani", a declarat Albon, duminică seară, după Dinamo - FC Botoşani 1-2, meci în care mijloacşul ofensiv a marcat un gol.

Iftime, fascinat de Ongenda: "Aproape că mă las de fotbal fără el!"

Impresionat de calităţile tehnice ale jucătorului pe care anul trecut l-a vândut în Italia, la Chievo, pentru 500.000 de euro, apoi l-a adus gratis, Iftime a vorbit la superlativ despre Ongenda:
 
"Îmi place enorm când e mingea la Ongenda! Enorm de mult! Dacă-mi place ceva în fotbalul ăsta, îmi place Ongenda. În rest, sincer, nu am avut multe plăceri. I-am spus lui Marius că, dacă-l dăm pe Ongenda, cred că mă duc şi eu. 
 
Aproape că mă las de fotbal fără el. E prea artist pentru mine, mi se pare extraordinar de frumos tot ceea ce face el. El cred că e pe calea bună, nu ştiu dacă o să mai iau vreun ban pentru transferul lui", a declarat patronul moldovenilor, la Pro X.
 
În această perioadă de mercato, Iftime şi Becali ajunseseră la o înţelegere pentru transferul lui Ongenda la FCSB, contra sumei de 400.000 de euro, dar francezul a refuzat mutarea şi un salariu de 15.000 de euro pe an, preferând să plece în vara lui 2022 din postura de jucător liber de contract.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele