Ultima oră
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice

EXCLUSIV ǀ Motivul pentru care Culio continuă să joace la CFR Cluj, în ciuda vârstei şi randamentului. George Florescu: ”Poate e un exemplu de profesionalism”

CFR Cluj Publicat pe 25 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20442894/1/culio.jpg

Emmanuel Culio este, la 38 de ani, un fotbalist în care Dan Petrescu îşi pune mare încredere, deşi randamentul său din teren nu mai e la un nivel prea ridicat. În partida cu Sepsi, câştigată de CFR Cluj cu 2-0, Culio a marcat primul gol după revenirea în Ardeal. La finalul partidei, motivul pentru care Petrescu îl foloseşte atât de des a fost analizat în emisiunea Fotbal Look, de pe Look Sport+, de Mirel Albon şi George Florescu.

Specialiştii Look Sport au ajuns la concluzia că Emmanuel Culio e un pion principal pentru Petrescu prin prisma experienţei, dar şi datorită faptului că, probabil, este un lider în vestiar şi îşi mobilizează colegii.

Mirel Albon: ”Este greu de spus, în teren nu putem spune că are o contribuţie deosebită, dar poate în vestiar are un cuvânt important de spus. Poate e un lider acolo”.

George Florescu: ”Poate să fie un lider datorită vârstei, nu să fie mereu titular. Poate dă încredere colegilor, are experienţă. Acum, nu are cum să fie peste Păun din vreun punct de vedere, de exemplu. Dacă joacă, înseamnă că e mai important pentru Petrescu decât Păun. Atunci, cam la asta trebuie să ne uităm, la rolul pe care îl are el la echipă. Poate să fie un jucător important în vestiar, poate e un exemplu de profesionalism”.

În acest sezon, Culio are opt meciuri şi un gol.

Neluţu Varga i-ar fi cerut lui Dan Petrescu să nu-l mai folosească pe argentinian

Sunt ceva probleme şi disensiuni la CFR Cluj, deşi lucrurile păreau că se liniştesc după plecarea lui Marius Şumudică şi venirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică. Patronul Neluţu Varga este nemulţumit de primele meciuri din mandatul ”Bursucului” şi i-ar fi cerut acestuia să nu îl mai introducă pe teren pe Emmanuel Culio.

Se pare că omul cu banii de la campioana Românei i-a transmis lui Dan Petrescu faptul că nu e mulţumit de evoluţiile lui Culio şi că, dacă tot îl vrea, ar trebui să îl facă antrenorul său secund, să nu mai fie utilizat pe teren.

Dacă tot îl vrei pe Culio la CFR, ia-l secundul tău, că fotbalist nu mai poate să fie!”, i-ar fi spus Varga lui Petrescu, potrivit Fanatik.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele