Ultima oră
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA
Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic
Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek

EXCLUSIV | Motivul pentru care Papură nu s-a impus la Craiova: "Poate antrena lejer orice echipă din Liga 1, dar asta e problema lui"

Superliga Publicat pe 12 mar 2021
mail-share icon Email


Fost colaborator al lui Corneliu Papură la Craiova, Constantin Schumacher a vorbit despre adevărata problemă care l-a împiedicat pe fostul fundaş să se impună pe banca tehnică a formaţiei patronate de Mihai Rotaru.
 
În ciuda unei relaţii foarte bune cu Rotaru, Papură nu a ştiut să-şi apropie jucătorii şi oamenii din conducere, iar "răceala" sa a dus, până la urmă, la plecarea de la Craiova şi înlocuirea cu grecul Ouzounidis. Fost membru al staff-ului lui Papură, Schumacher a scos în evidenţă motivul care, în opinia sa, l-a dat în spate pe antrenor:
 
"Problema pe care am avut-o în perioada Craiova, chiar dacă Papură este un antrenor foarte bun, un tactician care se pregăteşte, el are o problemă: comunicarea cu cei din jur. E un sfat din partea mea, dacă ar şti să comunice cu oamenii din jur, să fie mai maleabil. Toată lumea îi spunea asta, şi în interviuri era foarte rece. El îndepărtează oamenii, iar în anumite momente ai nevoie ca oamenii din jurul tău să fie alături de tine cu sufletul. Lucrând cu sufletul poţi creşte mai mult, ieşi în evidenţă, echipa joacă mai bine. Simţi lucrul ăsta.
 
A fost extraordinar să lucrez cu el. Am jucat împreună în China un an de zile, a dorit mult să vin lângă el. Mi-a părut rău că s-a terminat şi nu am mai colaborat, dar eu cred, o spun răspicat, dacă va face lucrurile de mai sus poate antrena lejer orice echipă din Liga 1.
 
Nu este un lucru rău că Universitatea Craiova apelează la tine. Sunt atâţia antrenori care au licenţă, atâţia foşti fotbalişti. Înseamnă că nu e un antrenor rău, dacă a apelat a doua sau a treia oară. Dacă ar şti să regleze comunicarea cu cei din jur ar fi mult mai bine pentru el", a declarat Schumacher, vineri dimineaţă, la Look Sport LIVE.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele