Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

EXCLUSIV | Mureşan e mulţumit, dar voia mai mult: "Am pierdut două puncte, am fost păgubiţi!". Ce spune despre tentativele de plecare de la Dinamo

Dinamo Publicat pe 26 feb 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20618245/1/mczoptyznizoyxnoptdjztzhmmiwyjhhztk1zdiwmzq2zmm4ywy3yjnjytuw-thumb.jpg


Iuliu Mureşan, administratorul special al lui Dinamo, consideră că echipa sa a pierdut două puncte în meciul de pe Arena Naţională, 1-1 cu Dinamo. Fostul şef de la CFR Cluj a admis că a fost aproape de plecarea din Şoseaua Ştefan cel Mare, dar se felicită pentru că nu a făcut-o, pentru că noua atitudine a jucătorilor îl face să creadă în salvarea de la retrogradare.
 
Doctorul Mureşan a invocat un penalty pe care echipa sa nu l-a primit la un fault al lui Horaţiu Moldovan la Răzvan Patriche, însă trece rapid peste greşeala de arbitraj şi rămâne cu lucrurile bune arătate de Dinamo în ultimele trei meciuri, în care a obţinut cinci puncte:
 
"De câteva etape, echipa are atitudine, joacă mult mai bine. Azi am pierdut două puncte, am fi meritat cele două puncte, nu Rapidul. Am fost păgubiţi şi la propriu, şi la figurat. Eu zic că am avut penalty la faza cu Patriche, Moldovan nu a avut nicio treabă cu mingea. Dar asta e! Când va veni VAR-ul se vor corecta asemenea faze. Atitudinea echipei a fost bună, jocul a fost bun, am avut şi perioade în care Rapid a dominat. Ceea ce e îmbucurător e că facem puncte în deplasare, ceea ce arată altă soliditate a echipei. Şi faptul că am luat goluri puţine. Sunt lucruri care-mi dau speranţe că va fi bine şi vom rezolva problemele din punct de vedere al clasamentului.
 
La Dinamo acum e linişte. Lucrurile sunt aşezate, băieţii formează în sfârşit un grup, a fost foarte greu să facem acest grup. Zic eu că suntem bine şi se vede acest lucru în atitudine şi în realizări. Vreau să vorbesc despre jocul echipei, care s-a schimbat de trei etape în care am făcut cinci puncte. E presiune mare, vă daţi seama. E bine că ştim să gestionăm şi presiunea. Eu nu am vrut să-l dau afară pe Stoican, nici nu mi-a trecut prin cap. Oamenii care nu se pricep la fotbal şi-au dorit multe lucruri la Dinamo, dar eu nu am gândit aşa", a spus Mureşan, în cadrul emisiunii Fotbal Show, de pe Look Sport+.

Mureşan s-a gândit de două ori la plecare: "Îmi părea rău dacă plecam!"

Întrebat despre momentele în care a vrut să plece de la Dinamo, Mureşan a recunoscut că a fost întors din drum de către suporteri, jucători şi Răzvan Zăvăleanu:
 
"Eu m-am gândit să plec în două situaţii, dar nu am fost lăsat de o parte dintre suporteri, de jucători şi de firma de insolvenţă. Ei m-au convins să rămân. Îmi părea rău dacă plecam. Trebuie să rămânem să ne luptăm, spiritul sportului nu e să abandonăm. E bine că am luat decizia de a nu abandona. Sunt nişte probleme, eu nu am dat niciodată din casă. S-au cam rezolvat, echipa şi-a impus punctul de vedere şi asta e bine. Nu e vorba despre autoritatea mea neapărat, problemele au afectat echipa, jucătorii şi rezultatele. Au fost multe decizii greşite, dar ne-am pus pe făgaşul care trebuie. Am crezut tot timpul, m-am gândit mereu la jucători. De când sunt în fobal, întotdeauna am fost apropiat de jucători, pentru că ei şi antrenorul fac performanţa şi punctele. Conducerea e pe locul al treilea sau al patrulea, eu niciodată nu m-am considerat numărul unu", a mai punctat Mureşan.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele