Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

EXCLUSIV | "Nu mi-aş face multe griji". Cum ar trebui să abordeze CFR Cluj "dubla" cu Steaua Roşie Belgrad

CFR Cluj Publicat pe 11 aug 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20357767/1/bo.jpg


Eliminată de Young Boys Berna (1-1 în tur, 3-1 în retur) din Liga Campionilor, CFR Cluj se pregăteşte de play-off-ul Europa League contra celor de la Steaua Roşie Belgrad, iar Ionuţ Badea aşteaptă o nouă confruntare grea pentru campioana României.
 
La Belgrad, pe Marakana, CFR-ul va fi nevoit să înfrunte o atmosferă incendiară, dar fostul antrenor secund al echipei naţionale nu e speriat de acest detaliu. Badea consideră că ardelenii nu au multe de pierdut şi speră că diferenţa dintre cele două bugete nu se va vedea pe teren:
 
"CFR a jucat pe Olimpico, nu mi-aş face multe griji (n. red - referitor la atmosfera de pe Marakana belgrădeană). E o motivaţie în plus. N-ai nimic de pierdut, n-am avut nimic de pierdut nici cu Young Boys. Marius Şumudică întotdeauna înţelege şi vrea să câştige. E foarte greu să intri în vestiar şi să le spui jucătorilor că azi câştigă cu 5-0 la asemenea nivel. Vor fi puţine şanse de a marca, nu vom vedea niciodată un fotbal-şampanie, că tot e folosită această expresie în ultima perioadă.
 
De obicei câştigă echipa mai bună şi mai scumpă. Sunt şi sincope, e adevărat, nu tot timpul se întâmplă aşa. Mai ales în cupele europene şi în preliminarii se pot întâmpla surprize", a declarat Badea, miercuri, la Look Sport LIVE.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele