Ultima oră
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”

EXCLUSIV | O echipă din play-out, considerată "revelaţia campionatului". Cum arată Liga 1 în viziunea lui Ionuţ Badea

Superliga Publicat pe 14 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20115706/1/10000000-1628669013991381-2750012039110193219-n.jpg

Ionuţ Badea a analizat la Look Sport LIVE modul în care arată clasamentul Ligii 1 la finalul sezonului regulat, precizând că în viziunea sa Chindia Târgovişte a fost adevărata "revelaţie a sezonului", în ciuda faptului că a ratat în cele din urmă prezenţa în play-off.

Badea consideră că poziţia echipelor din clasament e conformă cu ceea ce s-a jucat în acest sezon.

"Din ce am văzut de-a lungul campionatului, primele trei s-au desprins şi era normal să fie aşa şi datorită investiţiilor şi a continuităţii din consistenţa jocului.

Sepsi a avut întotdeauna în acest sezon gândul de a ajunge în play-off şi până la urmă şi-au atins obiectivul cu o echipă foarte bine structurată şi agresivă. Dacă vor mai mult, trebuie să investească, dar poziţia lor în clasament e corectă.

Celelalte două, de fapt acel triunghi jucat în ultima etapă din sezonul regulat, cu şanse de a accede în play-off: Clinceni, Chindia, Botoşani.

Putem discuta aici. Aş numi Chindia revelaţia acestui sezon, dar Clinceni şi Botoşani au avut consistenţa mai mare şi consider corect clasamentul din sezonul regulat.

E un clasament corect faţă de ce am văzut pe teren.

Play-out-ul iarăşi aduce o notă de echilibru, cu 7 puncte de la primul până la ultimul loc, cu un reviriment aproape neaşteptat al celor de la Poli Iaşi, cu toate problemele pe care le-au avut. Se reuşesc trei victorii consecutive cu acel şoc avut, şoc venit însă cu aducerea unui antrenor.  Andrei Cristea fiind încă la început în antrenorat, pentru că nu are experienţă.  Iaşul părea ieşit din lupta pentru salvare, dar reaprinde speranţele suporterilor şi reuşeşte să comprime campionatul. Va fi un play-out...

Poate singura echipă care a depăşit barierele este cumva FC Argeş, pentru că a avut un sezon fantastic în 2021
", a declarat Ionuţ Badea la Look Sport LIVE, în direct pe Loo Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele