Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | Octavian Popescu, lăudat la Fotbal Look. Eric şi Florescu trag şi semnalul de alarmă: "Să nu-i băgăm în cap că e următorul Hagi"

Superliga Publicat pe 20 ian 2021
mail-share icon Email
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19912414/1/op.jpg
 
Octavian Popescu (18 ani) a făcut un nou meci bun în tricoul FCSB-ului şi a scos penalty-ul din care Tănase a marcat golul de 1-1 al meciului cu Viitorul (2-2), iar Eric de Oliveira şi George Florescu au avut cuvinte de laudă despre mijlocaşul ofensiv al liderului din Casa Liga 1. Totuşi, ambii atenţionează asupra unor detalii din jurul lui Popescu: trebuie ţinut cu picioarele pe pământ şi pus la punct din punct de vedere fizic.
 
Unul dintre cei mai talentaţi mijlocaşi ofensivi din istoria modernă a campionatului, Eric recunoaşte calitatea individuală a lui Popescu, însă îndeamnă lumea fotbalului românesc să nu facă greşeala de a-l urca prea repede pe teenager pe un piedestal prea înalt: "E un copil, are tot viitorul în faţă. În fiecare an noi dorim din ce în ce mai mult, dar nu trebuie să-i băgăm în cap că e următorul Hagi. Se vede că are multă calitate, dar eu cred că trebuie să mai avem răbdare cu copilul. Are personalitate mare", a declarat brazilianul, la Fotbal Look.
 
Pentru George Florescu, Octavian Popescu e un Dennis Man în devenire. Dar, spune fostul internaţional român, talentul incontestabil trebuie completat de o pregătire fizică pe măsură, pentru ca jucătorul adus de la Craiova să poată face faţă în fotbalul mare: "Mi se pare că are puţin din stilul lui Man, doar că e dreptaci. Driblează cam la fel. Îmi place de el, un jucător foarte talentat, dar are nevoie de o creştere fizică să ajungă la un nivel mai înalt. E puţin cam firav. Nu se pierde deloc când are mingea la picior, găseşte soluţii, are curaj să atace poarta adversă, să intre în acţiuni unu la unu", a declarat Florescu.
 
Octavian Popescu a ieşit în evidenţă în minutul 55 al meciului de la Ovidiu, atunci când a intrat în viteză în careu, l-a driblat pe Mladen şi l-a forţat pe acesta să-l faulteze. Imediat, Istvan Kovacs a dictat penalty, al doilea al meciului, iar Florin Tănase l-a transformat şi a făcut 1-1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele