Ultima oră
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”

EXCLUSIV | Omul de afaceri care e pregătit oricând să se întoarcă investitor la Rapid: ”Mă gândesc să investesc în funcţie de cum decurg lucrurile”

Rapid Publicat pe 7 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19414067/1/cristescu-rapid.jpg

Nicolae Cristescu nu se mai implică la Rapid, dar a declarat în cadrul emisiunii Look Sport Live că este tentat să revină la un moment dat, dacă se va ivi ocazia. Acum, este alături de club cu sufletul, dar nu ar refuza o eventuală finanţare a clubului din Giuleşti. Omul de afaceri continuă să aibă o relaţie bună cu fanii, cu care vorbeşte periodic.

A trecut prin momente dificile alături de ei, atunci când Rapid a fost retrogradată în Liga 4.

Mă gândesc (n.r. – să investesc), în funcţie de cum decurg lucrurile. Mă implic sau nu. Eu sunt pe stadion de la doi ani, am mers pe jos când am jucat la un moment cu la Ploieşti, cu Petrolul. Eram vreo 200 de oameni, nu aveam bani de bilete şi am venit pe jos de acolo. Eu dau totul pentru Rapid. Sunt implicat alături de Rapid, nu numai cu sufletul. Iubesc Rapidul, îmi e greu să explic în cuvinte ce înseamnă. Numai cei implicaţi ştiu ce înseamnă.

În rest, am atât de multă treabă încât nu mai fac faţă, dar mă descurc. Am mai multe afaceri, dar mă axez pe o locaţie pe care o administrez. Am acolo o cascadă foarte mare, cu o capacitate de 600 de locuri la piscină. Cei de la Rapid sunt invitaţii noştri mereu. Când am fost retrogradaţi, trei dintre fani au stat în greva foamei şi i-am dus la spital în stare gravă.

Sunt alături de suporteri. La meciul din Liga 4, cu Steaua, de pe Arena Naţională, cel mai mare steag de din istoria fotbalului a fost făcut de mine, la hanul meu. Am avut 40.000 de fani la meciul cu Steaua, de atunci. Dacă mai aveam 2.000, intram în Cartea Recordurilor”, a spus Cristescu la Look Sport Live.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele