Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

EXCLUSIV | Opinia lui Vasile Maftei, despre cum merg lucrurile la FCSB: ”`Tată, vrei să te transferi la mine? Dar cunoşti situaţia, dacă nu joci bine, eşti pe bancă`”

FCSB Publicat pe 3 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20336596/1/becali.jpg

Vasile Maftei a comentat ultimele întâmplări de la FCSB, în special cu cele trei schimbări operate de Gigi Becali, în prima repriză a partidei cu UTA, din etapa a 3-a din Casa Liga 1. Fostul fundaş al Rapidului, Unirea Urziceni sau CFR Cluj crede că jucătorii ştiu prea bine unde vin, dar totuşi acceptă.

E vorba de bani la mijloc, consideră Maftei, care nu crede că Gigi Becali se va schimba şi va continua să facă lucrurile după bunul plac la FCSB, chiar dacă în opinia unora nu e profesionist ce decizii ia.

E amuzant, dar ştim toţi ce se întâmplă la FCSB, situaţia de acolo. Nu vreau să comentez. Mamă, FCSB nu face, FCSB nu... Noi comentăm, apoi vine patronul şi spune că face ce vrea. E simplu! A mai fost întrebat cum gestionează situaţia, ce simt jucătorii când sunt schimbaţi?! `Ce să simtă, nu simt nimic, pentru că ştiu bine unde sunt`. Toţi jucătorii care au venit au vorbit cu patronul: `Tată, vrei să te transferi la mine? Dar cunoşti situaţia, dacă nu joci bine eşti pe bancă`. `Da, nea Gigi, vin! După două etape, `hai, pleacă!`.

Noi vorbim degeaba, la FCSB e un fel de selecţie pe bani. Ajungi la echipă, joci, iar dacă nu joci, ia banii, du-te! Altul vine, ia banii, du-te!

Sunt jucători străini care nu cunosc situaţia, ca Ondrasek. Aud ei ceva, că e un patron care face nu ştiu ce, dar nu ştiu toate amănuntele. Ei zic că vin într-un campionat mai slăbuţ şi cred că reuşesc. Nu reuşesc şi pleacă mai departe.

Jucătorii români, la fel. Ştiu şi ei la ce vin, mai detaliat, dar pleacă şi ei la fel”, a declarat Vasile Maftei la Look Sport Live, pe Look Sport.

Pancu, de aceeaşi părere!

Modul în care decurg lucrurile la FCSB e analizat din ce în ce mai mult de oamenii din fotbal. Daniel Pancu a vorbit şi el la rândul său, în emisiunea Look Sport Live, de pe Look Sport, despre problemele care se comit la nivelul vicecampioanei din Casa Liga 1, dar pe care patronul Gigi Becali le consideră normale.

Pancu e de părere că jucătorii, o parte din ei, acceptă să semneze cu FCSB pentru bani, care sunt vizibil mai mulţi decât echipele la care evoluează până în momentul transferului. În acelaşi timp, antrenorul consideră că decizia fotbaliştilor nu e una neapărat bună, întrucât riscă să aibă un moment de cădere în carierele lor.

Poate că jucătorii au venit la FCSB pentru bani. Oaidă, de exemplu, nu ştia în ce condiţii vine la FCSB? Înainte, cu ani în urmă, jucătorii se plângeau, acum nu se mai întâmplă asta. Toţi acceptă lucrurile acestea acum. Sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu! Cele trei schimbări cu UTA putem să spunem că au fost inspirate, pentru că nu s-a pierdut meciul.

Dar nu poţi să progresezi aşa, cu toate că încă mai vinde bine FCSB, pe milioane bune de euro”, a declarat Daniel Pancu la Look Sport Live.

În partida FCSB-ului cu UTA, de la Arad, la scorul de 1-0 pentru gazde, bucureştenii au făcut trei schimbări. În minutul 30, au intrat Vali Creţu, Olaru şi Cordea şi au ieşit Cristea, Oaidă şi Dumiter.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele