Ultima oră
Veşti bune pentru FCSB. Octavian Popescu ar putea fi recuperat mai repede decât se credea Veşti bune pentru FCSB. Octavian Popescu ar putea fi recuperat mai repede decât se credea
De ce s-au despărţit Simona Halep şi Darren Cahill: „Nu este o surpriză. Nu se mai putea continua în felul acesta” De ce s-au despărţit Simona Halep şi Darren Cahill: „Nu este o surpriză. Nu se mai putea continua în felul acesta”
Suporterii au oprit şi incendiat maşina unui arbitru, în Bosnia-Herţegovina Suporterii au oprit şi incendiat maşina unui arbitru, în Bosnia-Herţegovina
VIDEO | Cupa României, 16-imi de finală. FC Argeş şi FC Botoşani joacă în prologul zilei. Şase partide încep de la 16:30 VIDEO | Cupa României, 16-imi de finală. FC Argeş şi FC Botoşani joacă în prologul zilei. Şase partide încep de la 16:30
Alertă la Dinamo! Xavi Pascual şi trei handbalişti sunt infectaţi cu Covid şi nu vor putea juca cu PSG Alertă la Dinamo! Xavi Pascual şi trei handbalişti sunt infectaţi cu Covid şi nu vor putea juca cu PSG
BREAKING NEWS |  Simona Halep se desparte de omul cu care a făcut istorie în circuitul WTA! BREAKING NEWS | Simona Halep se desparte de omul cu care a făcut istorie în circuitul WTA!

EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”

FCSB Publicat pe 2 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20333551/1/rps5231.jpg

Modul în care decurg lucrurile la FCSB e analizat din ce în ce mai mult de oamenii din fotbal. Daniel Pancu a vorbit şi el la rândul său, în emisiunea Look Sport Live, de pe Look Sport, despre problemele care se comit la nivelul vicecampioanei din Casa Liga 1, dar pe care patronul Gigi Becali le consideră normale.

Pancu e de părere că jucătorii, o parte din ei, acceptă să semneze cu FCSB pentru bani, care sunt vizibil mai mulţi decât echipele la care evoluează până în momentul transferului. În acelaşi timp, antrenorul consideră că decizia fotbaliştilor nu e una neapărat bună, întrucât riscă să aibă un moment de cădere în carierele lor.

Poate că jucătorii au venit la FCSB pentru bani. Oaidă, de exemplu, nu ştia în ce condiţii vine la FCSB? Înainte, cu ani în urmă, jucătorii se plângeau, acum nu se mai întâmplă asta. Toţi acceptă lucrurile acestea acum. Sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu! Cele trei schimbări cu UTA putem să spunem că au fost inspirate, pentru că nu s-a pierdut meciul.

Dar nu poţi să progresezi aşa, cu toate că încă mai vinde bine FCSB, pe milioane bune de euro”, a declarat Daniel Pancu la Look Sport Live.

În partida FCSB-ului cu UTA, de la Arad, la scorul de 1-0 pentru gazde, bucureştenii au făcut trei schimbări. În minutul 30, au intrat Vali Creţu, Olaru şi Cordea şi au ieşit Cristea, Oaidă şi Dumiter.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele