Ultima oră
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii dau lovitura! Moting marchează după ce parizienii lovesc de trei ori bara, prin Neymar şi Mbappe VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii dau lovitura! Moting marchează după ce parizienii lovesc de trei ori bara, prin Neymar şi Mbappe
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor" VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor"
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"
OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună

EXCLUSIV | Optimism în DDB cu privire la obţinerea licenţei: ”Nu vom lăsa Dinamo pe mâna spaniolilor”

Dinamo Publicat de Emanoil Ursache pe 22 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20000135/1/dinamo-4.jpg

Alexandru Conovaru, membru în programul ”Doar Dinamo Bucureşti”, este optimist cu privire la şansele fanilor-acţionari de a strânge suma necesară pentru obţinerea licenţei obligatorie pentru participarea în următorul sezon din Casa Liga 1.

Într-o intervenţie telefonică la Look Sport Live, emisiune pe Look Sport+, Conovaru ne-a spus că cei aproximativ 100 de suporteri care se înscriu zilnic în DDB îi dau încredere că suma respectivă, chiar dacă este un foarte mare, poate fi strânsă.

Conovaru nu i-a uitat nici pe Pablo Cortacero & Co. . Reprezentantul suporterilor-acţionari a afirmat că după ce fanii vor strânge banii necesari pentru obţinerea licenţei, clubul nu va rămâne ”pe mâna spaniolilor”.  

”Până pe 31, trebuie să intre plăţile, banii. Undeva la 800.000 de euro (n.r.- 863.000) e suma care trebuie să fie plătită. Suma e corectă, programul DDB a reuşit să menţină pe linia de plutire Dinamo. Toţi oamenii care continuă să se înscrie, cam 100 pe zi, ne dau încredere că putem atinge suma respectivă.

Am mai pornit un proiect, cu tricourile de la Dinamo, în valoare de aproape 400 de lei. Asta ne ajută şi mai mult să strângem banii. Jucătorii şi antrenorii sunt plătiţi pe ianuarie, am reuşit cu chiu cu vai să facem asta. Cumva, noi avem speranţe că putem să ajutăm şi mai mult clubul, chiar dacă echipa nu arată prea bine.

Noi strângem banii, luăm licenţa, dar nu vom lăsa Dinamo pe mâna spaniolilor. E un fenomen ce se întâmplă acum şi cred că vom reuşi, prin dragostea suporterilor, să ajungem unde ne dorim.”, a declarat Alexandru Conovaru, membru în DDB, la Look Sport Live.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele