Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

EXCLUSIV | Ouzounidis, cartea pierzătoare pentru Craiova în lupta pentru titlu în Liga 1? "Nu este bună reţeta cu antrenor străin"

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 10 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20174259/1/rps7753.jpg

Universitatea Craiova a pierdut meciul de pe teren propriu cu FC Botoşani, scor 2-3, în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport+. Oltenii au trei eşecuri consecutive şi au ieşit din lupta pentru titlu cu CFR Cluj şi FCSB. La emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, antrenorul emerit Mircea Rădulescu a declarat că marea greşeală a ‘alb-albaştrilor’ a fost numirea antrenorului grec Marinos Ouzounidis.

Universitatea Craiova n-a mai câştigat campionatul din 1991. În sezonul trecut, ‘alb-albaştri’ au pierdut la limită duelul cu CFR Cluj.

Acum, noul obiectiv pentru Craiova pe final de sezon este consolidarea locului 3 în play-off şi câştigarea Cupei. Antrenorul Marinos Ouzounidis a declarat că echipa nu este pregătită deocamdată să se lupte pentru titlu în Liga 1, afirmaţie care i-a nemulţumit pe fani.

"Dacă nu era pandemia şi se juca cu spectatori, dădeam Craiovei şanse mult mai mari de a câştiga titlul. Nu este bună reţeta cu antrenor străin. Pentru că atâtea trebuie să cunoască un antrenor despre jucătorii săi, cum s-au format, ce familie au, profilul psiho-pedagogic al fiecărui jucător, pentru a şti cum să-l abordeze. Metoda de bază cu care Mircea Lucescu reuşeşte este relaţia cu jucătorii. Ştie să le vorbească, să pătrundă în sufletele lor, în familiile lor, îi îndeamnă şi spre cultură.

Ouzounidis e un antrenor bun. Ştiu ce simte un antrenor într-o ţară străină, am fost antrenor la echipe naţionale. Ştiu cum mă muşcau de fund diverşi acolo şi nimeni nu s-a oferit să mă ajute, din contră.

Craiova are o conducere bună, un patron serios şi pe Sorin Cârţu, care este doxă de fotbal", a spus Mircea Rădulescu la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

Clasamentul Ligii 1, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20174259/2/clasament-play-off-liga-1.jpg

mail-share icon Email
viewscnt