Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Ouzounidis riscă să fie demis de la Craiova, la finalul sezonului. Antrenorul pe care îl vor oltenii. "Deţine monopolul mobilizării echipei"

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 10 mai 2021
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20174661/2/ouzounidis-2.jpg

Universitatea Craiova are trei eşecuri consecutive în play-off-ul Ligii 1 şi a ieşit din lupta pentru titlu cu CFR Cluj şi FCSB. Antrenorul grec Marinos Ouzounidis a declarat că echipa nu este pregătită deocamdată să se lupte pentru titlu, afirmaţie care i-a nemulţumit pe fani. La emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, antrenorul emerit Mircea Rădulescu a declarat că Marius Şumudică este cea mai bună variantă pentru Craiova.

După eşecul cu FC Botoşani, scor 2-3, noul obiectiv pentru Craiova pe final de sezon este consolidarea locului 3 în play-off şi câştigarea Cupei.

Universitatea Craiova n-a mai câştigat campionatul din 1991. În sezonul trecut, ‘alb-albaştri’ au pierdut la limită duelul cu CFR Cluj.

Marius Şumudică (50 de ani) este liber de contract, după despărţirea de Rizespor. Antrenorul a recunoscut că are o relaţie de prietenie cu finanţatorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru.

Întrebat dacă se teme că ar putea fi demis, Marinos Ouzounidis nici nu a vrut să discute despre această posibilitate. Grecul mai are contract cu Universitatea Craiova şi în sezonul 2021-2022.

"Nu este bună reţeta cu antrenor străin. Pentru că atâtea trebuie să cunoască un antrenor despre jucătorii săi, cum s-au format, ce familie au, profilul psiho-pedagogic al fiecărui jucător, pentru a şti cum să-l abordeze. Craiova are o conducere bună, un patron serios şi pe Sorin Cârţu, care este doxă de fotbal.

Marius Şumudică e o soluţie foarte bună pentru Craiova. E un tip temperamental, deţine monopolul mobilizării echipei şi a fiecărui jucător în parte, ceea ce este esenţial. Restul, sistemul, cine joacă, cine nu joacă... Mi-ar fi plăcut şi Săndoi, şi Ţicleanu la Craiova. Săndoi recunoaşte uneori că m-a copiat în unele lucruri", a spus Mircea Rădulescu, la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri