Ultima oră
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"
Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian

EXCLUSIV | Pancu anunţă primele trei transferuri importante la Rapid: "Sunt în relaţii bune cu Daniel Niculae!". Ce spune despre Mihai Iosif

Liga II Publicat pe 18 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20200895/1/daniel-niculae.jpg


Reveniţi în Casa Liga 1 după o pauză de şase ani, rapidiştii au în faţă o vară a marilor schimbări, în care trebuie să întărească lotul în vederea rămânerii în primul eşalon, iar Daniel Pancu înaintează primele nume aflate pe lista preşedintelui Daniel Niculae.
 
Apropiat în continuare de tot ceea ce înseamnă fotbalul din Giuleşti, Pancone crede că lista de transferuri va fi deschisă de Cristi Săpunaru, Ovidiu Herea şi Claudiu Herea, dar şi că Alex Ioniţă, aflat încă în stare de suspendare (până în septembrie), are şi el şanse bune:
 
"Sunt convins că Săpunaru şi unul dintre fraţii Herea, sau amândoi, vor reveni la Rapid. Sunt în relaţii foarte bune cu Daniel Niculae, sunt convins că vor reveni şi asta e foarte bine! Pe Alex Ioniţă l-am văzut aseară la meci", a declarat Pancu, marţi dimineaţă, la Look Sport LIVE.
 
În timp ce Cristi Săpunaru şi-a reziliat contractul cu turcii de la Kayserispor, fraţii Herea au ajuns la finalul înţelegerii pe care o aveau cu Metaloglobus şi sunt tentaţi mai degrabă să facă pasul spre Giuleşti decât să mai rămână un an în Liga 2.
 
Pentru banca tehnică, Pancu e sigur că Victor Angelescu îi va oferi continuitate lui Mihai Iosif, artizanul promovării:
 
"Mihai Iosif sunt convins că va rămâne antrenorul echipei. Depinde de evoluţia lui profesională. Sper ca pentru el să nu fie obiectivul suprem promovarea în prima ligă. El va pregăti echipa pentru Liga 1, după care nu ştim ce se îmtâmplă", a mai declarat fostul atacant.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele