Ultima oră
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat

EXCLUSIV | Papură, contestat: "Ai nevoie de un antrenor care ştie ce înseamnă lupta la titlu. Reghecampf ar fi mai potrivit"

Superliga Publicat pe 18 ian 2021
mail-share icon Email

 
În timp ce Corneliu Papură spune că e liniştit şi îşi vede de treabă, în ciuda celor patru meciuri la rând fără victorie, George Florescu (36 de ani) consideră că oltenii trebuie să facă o schimbare la nivelul băncii tehnice. Şi spune că Laurenţiu Reghecampf ar fi mult mai potrivit să ducă lupta pentru titlul de campioană din Casa Liga 1.
 
După trei meciuri fără gol marcat, Craiova a înscris cu Astra, 1-1, dar nu a făcut destul pentru a întrerupe seria nefastă, care o poate duce la şase puncte în spatele liderului FCSB. Din ce în ce mai accentuată de către oamenii de fotbal, ideea conform căreia Papură nu are anvergura necesară pentru a se bate la titlu e subliniată şi de George Florescu: "Din ceea ce văd, cred că atunci când declari că te lupţi la titlu ai nevoie de un antrenor care ştie ce înseamnă lupta la titlu. Reghecampf, cu siguranţă, ar fi mai potrivit. Dacă ar veni la Craiova, ar veni pentru rezultate şi trofee. Iar trofeele costă bani şi o să vrea jucători de valoare. Ai nevoie de jucători bine plătiţi, de linişte...", a declarat fostul internaţional, la emisiunea Fotbal Look.
 
"Dacă aş fi fost pe bancă, poate că ar fi altfel, m-ar simţi mai aproape. Dar revenind la joc, am dominat jocul în totalitate. Echipa adversă s-a rezumat la ce mă aşteptam, la contraatac. Au reuşit un gol, dar cred că meritam să mai înscriem.
 
Cu o echipă care se grupează în apărare, nu ai spaţii, e destul de greu să găseşti soluţii. Speram ca cei care vin de pe bancă să fie mai inspiraţi. Ultima pasă ne-a lipsit astăzi. Puteam să înscriem mai mult.
 
Depinde cum vedem. Puteam să câştigăm azi, dar nu am pierdut ultimele două meciuri. Trebuie să uităm repede meciul ăsta şi să ne pregătim pentru meciul viitor. Sunt meciuri care se succed din trei în trei zile.
 
Avem presiunea de a câştiga la fiecare joc. Nu văd nimic deosebit la confruntarea cu Viitorul. Eu îmi văd de treaba mea, încerc să fac cât mai bine ce fac", a spus Corneliu Papură la finalul partidei Astra - Craiova.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele