Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”

EXCLUSIV | Patronul de la CFR Cluj, criticat de ministrul Sportului! Stroe: "O declaraţie nefericită! Ar trebui să fim mai rezervaţi"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 2 nov 2020
mail-share icon Email

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, i-a dat replica finanţatorului de la CFR Cluj, Neluţu Varga, după ce a fost acuzat că sabotează fotbalul românesc. În exclusivitate la emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, Stroe a precizat că nu poate să influenţeze nicio decizie luată de către forurile de conducere ale Ligii 1.

Scandal de proporţii după meciul CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş, scor 1-2, în etapa a 9-a din Liga 1! Conducerea campioanei României ameninţă cu neprezentarea la următorul meci de campionat, pe fondul erorilor grave de arbitraj.

“Vă jur pe Dumnezeu că nu mai bag echipa nicăieri! Nu vreau sa jignesc, dar cred că acest ministru (n.a. - ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe) sabotează fotbalul românesc”, a spus Nelu Varga la Telekom Sport.

Ministrul Tineretului şi Sportului consideră că este vizat pentru faptul că este suporterul echipei Universitatea Craiova, rivala CFR-ului în lupta pentru titlu în Liga 1.

Toată lumea se întreabă, presupune şi încearcă să înţeleagă ce a vrut să spună domnul Varga, prin această declaraţie nefericită. Eu nu ştiu, ar trebui să-l întrebaţi direct. Ce pot spune e că eu şi MTS ne-am oferit toate deschiderea pentru reluarea sportului şi a fotbalului implicit, iar echipa domnului Varga a beneficiat de această decizie.

MTS nu se va implica în probleme care ţin de competiţii, arbitraje şi aşa mai departe. Ştie foarte bine domnul Varga că FRF şi LPF conduc fotbalul. Cred că este evident că Ionuţ Stroe şi MTS nu s-au amestecat în influenţarea competiţiilor.

Suporter al Craiovei sunt de mult, dar o fac în cel mai corect şi fair-play mod. Se ştie de mult, sunt un tip asumat, n-am avut nicio problemă. Oricine are dreptul de a avea propriile opţiuni sportive. Cât priveşte amestecul în vreo chestiune legată de o echipă, vă asigur că n-a existat. Poate că ar trebui să fim mai rezervaţi în privinţa acestor chestiuni care apar în presă”, a spus Ionuţ Stroe la emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+.

VIDEO - Vezi aici intervenţia lui Ionuţ Stroe de la Look Sport LIVE

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele