Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

EXCLUSIV | Pep Guardiola, un antrenor la superlativ. ”Genialitatea lui constă în faptul că a schimbat fotbalul, geniile schimbă lumea!”

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 29 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20224211/1/pg.jpg

Manchester City şi Chelsea Londra se înfruntă în finala Ligii Campionilor, sâmbătă, 29 mai, la Porto, de la ora 22:00, în direct pe Look Sport+ şi Look 4K. Echipa lui Pep Guardiola e favorită să câştige trofeul, în premieră în istoria clubului englez. Chelsea a câştigat UEFA Champions League o singură dată, în 2012.

”Este un orator cu nişte skill-uri duse la cel mai înalt nivel. Ştie să îşi folosească acele aptitudini de a transmite energie la orice nivel, aici este diferenţa între el şi alţi antrenori. Genialitatea lui constă în faptul că a schimbat fotbalul, geniile schimbă lumea! El a jucat cu fundaşii centrali care au urcat ca mijlocaşi defensivi.

El a dus tiki-taka la cel mai înalt nivel. Aşezările lui au fost puse perfect în practică la Barcelona, apoi la Bayern şi acum la City. Aici este creativitatea geniului şi astfel a reuşit să creeze un alt sistem de joc”, a explicat George Florescu, la Look Sport+.

Echipele de start:

Manchester City (4-3-3): Ederson – Walker, Ruben Dias, Stones, Zinchenko – Foden, Gundogan, Bernardo Silva – Sterling, De Bruyne (cpt), Mahrez.

Chelsea (3-4-3): Mendy – Rudiger, Thiago Silva, Azpilicueta (cpt) – Chilwell, Kante, Jorginho, James – Havertz, Werner, Mount.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri