Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

EXCLUSIV | Pleacă Chindriş într-un campionat de top? Dugandzic ajunge la FCSB? Marius Croitoru a oferit răspunsurile la Fotbal Look

Special Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19383904/1/croiiii.jpg

Marius Croitoru a explicat în exclusivitate pentru Fotbal Look despre situaţia lui Chindriş şi ai lui Dugandzic, cei mai curtaţi fotbalişti din lotul său.

Referitor la primul, se pare că ofertele de la FCSB şi Valencia nu sunt de actualitate, pe fir însă a intrat Fortuna Dusseldorf. Totuşi, tehnicianul crede că Bundesliga e prea mult la momentul actual pentru tânărul fundaş.

”Da, au fost discuţii, dar deocamdată nu ştiu să fie ofertă concretă din partea lui Dusseldorf. Dar ce ştiu sigur e că are ofertă din alt campionat.
Andrei valorează între 800.000 - 1.000.000 de euro. Eu zic că alt campionat ar fi mult mai ok pentru el, campionatul din Germania este mult prea puternic pentru ce poate el oferi acum. Am stat de vorbă, sunt alte campionate care sunt mai bune pe specificul lui. Fotbalul italian e mai mult tactic, sunt cu adevărat jucători de valoare. Cel mai apropiat campionat pe stilul lui ar fi Spania, unde este mai multă circulaţie de balon”
, a explicat acesta.

De asemenea a explicat şi de ce nu crede faptul că atacantul croat Dugandzic ar putea ajunge la FCSB sau la orice altă echipă din Liga 1.


”Nu. Din punctul meu de vedere Dugandzic nu este un jucător de FCSB, care se bazează mai mult pe români. Iar ei nu vor plăti cât cere domnul Eftimie. Ştiu că a fost ofertă înainte de meciul cu Astra şi mi s-a spus că nici vorbă. Nu pot să spun sigur că nu va pleca în Liga 1, dar îmi este greu să cred că cineva poate oferi atât”, a conchis Croitoru.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele