Ultima oră
Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24

EXCLUSIV | Poli Iaşi, condamnată la retrogradare? Daniel Stanciu: ”E clar că lucrurile nu au mers bine de la început acolo”

Poli Iași Publicat pe 1 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20029732/1/csm-politehnica-iasi-sepsi-osk-03.jpg

Poli Iaşi are un parcurs modest în Casa Liga 1. Are 10 meciuri fără victorie, iar moldovenii ocupă acum ultimul loc în campionat. Daniel Stanciu şi Ioan Ovidiu Sabău sunt convinşi că ieşenii, dacă vor continua să arate la fel şi în meciurile următoare din sezonul regulat şi play-out, nu vor avea şanse să se menţină în prima divizie şi vor retrograda în Liga 2.

Stanciu şi Sabău au vorbit despre situaţia lui Poli Iaşi la Fotbal Look, după partida pierdută de aceasta acasă, cu FC Voluntari, scor 0-2.

Stanciu: ”În momentul ăsta, da, nu are şanse să se menţină în Liga 1, dar punctele se înjumătăţesc în play-out. Asta e singura speranţă care mai există la Iaşi în momentul de faţă, dar la cum arată jocul lucrurile par clare. Eu cred că ceea ce transmite antrenorul e faorte important, dar în acest meci nu s-a văzut nimic. E clar că lucrurile nu au mers bine de la început acolo”.

Sabău: ”Poate că şi aceste modificări de la nivelul băncii tehnice influenţează. Acum, jucătorii trebuie să joace şi pentru Cristea, pentru că până acum era vorba că nu îl plac pe Pancu. Sunt anumite motive pentru care echipa nu a mers”.

În ultimele cinci meciuri din Casa Liga 1, Poli Iaşi a scos doar un punct, 3-3 cu Sepsi. A fost învinsă de FCSB, Craiova, Astra şi FC Voluntari, iar după 24 de meciuri are doar 16 puncte. Umătoarea clasată e FC Hermannstadt, 22 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele