Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

EXCLUSIV | Poli Iaşi, o echipă cu probleme. Ioan Ovidiu Sabău: ”Daniel Pancu se abţine să spună anumite lucruri”

Poli Iași Publicat pe 30 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19634747/1/csm-poli-iasi-fc-arges-2-03.jpg

Probleme financiare nu sunt doar la Dinamo. Chiar dacă se vorbeşte cel mai mult despre aspectele negative de la gruparea bucureşteană, şi alte cluburi se regăsesc într-o situaţie oarecum asemănătoare. Este şi cazul echipei Poli Iaşi.

Ioan Ovidiu Sabău a declarat la Fotbal Look de pe Look Sport + că şi acolo situaţia este vizibil una nu foarte bună. Mai mult, pe lângă faptul că nu sunt bani, iar restanţele salariale sunt destul de însemnate, şi problemele sportive sunt mari.

Din punctul de vedere al fostului fotbalist, Daniel Pancu se abţine cu greu să nu spună anumite lucruri la interviuri.

Probleme financiare, în ultimele meciuri rezultate slabe, jucători importaţi absenţi, sunt probleme. Au luat foarte multe goluri în ultimele partide. A fost cazul acesta în meciurile cu Craiova, cu Voluntari, cu Astra, Sepsi. Au probleme cei de la Poli Iaşi. Daniel Pancu se abţine să spună anumite lucruri. Pare că vrea să spună în anumite declaraţii.

E greu să îi motivezi pe jucători. Cât să stea şi ei neplătiţi? Se va rezolva această problemă cu banii? Se cam satură şi ei”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la Fotbal Look de pe Look Sport +.

Poli Iaşi a produs însă surpriza în Cupa României

CFR Cluj a fost eliminată, duminică, de echipa Poli Iaşi în 16-imile de finală ale Cupei României. Ieşenii s-au impus cu scorul de 1-0.

Meciul s-a disputat la Cluj-Napoca, la solicitarea CFR Cluj, care va juca joi în Liga Europa, pe teren propriu. Golul a fost marcat de Calcan, în minutul 64.

Înainte de startul jocului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Viorel Turcu.

S-au mai calificat în optimi, în afară de Poli Iaşi, Chindia Târgovişte, Universitatea Craiova, Turris Oltul Turnu Măgurele, Dunărea Călăraşi, ASU Politehnica Timişoara, FC Botoşani, Farul Constanţa, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Petrolul Ploieşti, Dinamo, Astra Giurgiu, Universitatea Cluj şi Gaz Metan Mediaş.

În faza următoare este calificată teoretic şi FCSB, care ar fi trebuit să joace luni cu SCM Gloria Buzău, dar adversarii au mai multe cazuri de coronavirus, astfel că partida nu va mai avea loc .

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele