Ultima oră
Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia
Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!” Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!”
Horia Mladinovici arbitrează primul meci din play-off-ul Ligii 1, ediţia 2020/2021
Horia Mladinovici arbitrează primul meci din play-off-ul Ligii 1, ediţia 2020/2021
EXCLUSIV | Un antrenor cu experienţă în Liga 1 se propune la Petrolul: ”Ar fi senzaţional pentru mine să merg acolo!” EXCLUSIV | Un antrenor cu experienţă în Liga 1 se propune la Petrolul: ”Ar fi senzaţional pentru mine să merg acolo!”
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-3, în meciul de deschidere FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-3, în meciul de deschidere
Barasab Panduru, discurs apăsat la adresa FCSB: ”Vezi? Aici nu te-ai gândit deloc la spectatori, la suporteri, la oamenii care se uită” Barasab Panduru, discurs apăsat la adresa FCSB: ”Vezi? Aici nu te-ai gândit deloc la spectatori, la suporteri, la oamenii care se uită”

EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri?

Viitorul Publicat pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20050614/1/rps-9794a.jpg

Politica după care a mers Viitorul în anii trecuţi, când s-a cucerit chiar campionatul, a fost schimbată, în mod surprinzător. Astfel, s-a apelat în ultimul timp la jucători străini şi / sau de o vârstă înaintată, comparativ cu ceea ce se întâmpla anterior, anume promovarea jucătorilor tineri de la academie.

Vasile Miriuţă şi Ioan Ovidiu Sabău nu consideră că a fost neapărat o decizie greşită aceasta, doar că jucătorii aduşi nu s-au adaptat şi au dus echipa într-un punct destul de jos, în care Viitorul luptă cu şanse foarte mici la accederea în play-off.

”Ai nevoie de bani, vinzi, dar decât să aduci câţiva jucători, mai bine iei câţiva de la academie. Îi respect pe cei care sunt acolo, dar sunt surprins de ce s-a întâmplat, ce jucători au adus. S-au adus jucători care nu au jucat la echipele de la care au venit”, a spus Vasile Miriuţă la Fotbal Look, iar Ioan Ovidiu Sabău a încercat să le găsească o scuză celor de la Viitorul.

Se mai fac şi greşeli, dar unele achiziţii nu sunt bune pentru Viitorul. Poate că anumiţi jucători nu sunt pregătiţi fizic. Au fost intenţii bune, jucători recomandaţi, dar se întâmplă să nu confirme”, a spus Sabău.

Comparativ cu anii trecuţi, în ultimul meci din Casa Liga 1, cu Academica Clinceni, Viitorul a avut doar trei jucători care se încadrează în regula de vârstă U21.

Echipa Viitorului cu Clinceni: Cojocaru - Dussaut (Benzar '46), Mladen, Dobrosavlevic, Boboc - Artean, Ciobanu (Pitu '60), C. Matei - Jo Santos (Babunski '76 ), Andronache (Tsoumou '46), Grădinaru (Ganea '46).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Viitorul

Ultimele articole Toate articolele