Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri?

Farul Constanta Publicat pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20050614/1/rps-9794a.jpg

Politica după care a mers Viitorul în anii trecuţi, când s-a cucerit chiar campionatul, a fost schimbată, în mod surprinzător. Astfel, s-a apelat în ultimul timp la jucători străini şi / sau de o vârstă înaintată, comparativ cu ceea ce se întâmpla anterior, anume promovarea jucătorilor tineri de la academie.

Vasile Miriuţă şi Ioan Ovidiu Sabău nu consideră că a fost neapărat o decizie greşită aceasta, doar că jucătorii aduşi nu s-au adaptat şi au dus echipa într-un punct destul de jos, în care Viitorul luptă cu şanse foarte mici la accederea în play-off.

”Ai nevoie de bani, vinzi, dar decât să aduci câţiva jucători, mai bine iei câţiva de la academie. Îi respect pe cei care sunt acolo, dar sunt surprins de ce s-a întâmplat, ce jucători au adus. S-au adus jucători care nu au jucat la echipele de la care au venit”, a spus Vasile Miriuţă la Fotbal Look, iar Ioan Ovidiu Sabău a încercat să le găsească o scuză celor de la Viitorul.

Se mai fac şi greşeli, dar unele achiziţii nu sunt bune pentru Viitorul. Poate că anumiţi jucători nu sunt pregătiţi fizic. Au fost intenţii bune, jucători recomandaţi, dar se întâmplă să nu confirme”, a spus Sabău.

Comparativ cu anii trecuţi, în ultimul meci din Casa Liga 1, cu Academica Clinceni, Viitorul a avut doar trei jucători care se încadrează în regula de vârstă U21.

Echipa Viitorului cu Clinceni: Cojocaru - Dussaut (Benzar '46), Mladen, Dobrosavlevic, Boboc - Artean, Ciobanu (Pitu '60), C. Matei - Jo Santos (Babunski '76 ), Andronache (Tsoumou '46), Grădinaru (Ganea '46).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele