Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

EXCLUSIV | Portretele marilor campioni! Cum sunt Nadal, Federer şi Djokovic în spatele camerelor. ”El e cel mai retras, e rece, celălalt, cel mai respectuos. Dacă intră într-o cameră cu 40 de persoane, le salută pe toate”

Tenis Publicat pe 19 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19396375/1/nadal-federer-djokovic.jpg

Alexandra Dulgheru a fost invitată la emisiunea Look Sport Live şi a scos în evidenţă mai multe aspecte ale celor mai mari tenismeni aflaţi în activitate, Novak Djokovic, Rafael Nadal şi Roger Federer. Românca l-a lăudat cel mai mult pe campionul sârb, care duce o muncă titanică şi în afara terenului de tenis, în ceea ce priveşte pregătirea meciurilor.

Djokovic se pregăteşte mental foarte bine, înintea fiecărui meci, şi reuşeşte să se desprindă de toţi jucătorii din acest punct de vedere. Lucrează foarte mult la acest aspect, ”al energiilor”, cum spune Dulgheru.  ”Sunt multe lucruri pe plan psihologic, pe care multă lume nu le înţelege, dar chiar ajută. Deci, nu este o prostie. Acum, nu trebuie să te pierzi în această lume, dat te ajută foarte tare. Mulţi sportivi de top fac asta, încearcă să îşi ridice vibraţia, cu anumite exerciţii. Tu trebuie să performezi, corpul trebuie să fie plin de energie şi să dea ceva. Cel mai tare pe mental este Djokovic. Nu ştiu exact ce lucrează, dar se vede. A şi declarat asta. Reuşeşte să se adune foarte repede. Te poţi pierde foarte uşor în momente de cumpănă, iar el e cel mai tare mental”, a declarat Dulgheru la Look Sport Live, care a făcut, ulterior, şi portretele lui Nadal şi Federer.

Djokivic e între Federer şi Nadal, dar ca tărie de caracter, e un pic mai rafinat decât Nadal. Are o latură artistică dezvoltată. Jucătorii de top au grijă cât de mult pot când se expun. Îşi folosesc prea mult energia şi se stresează dacă ies prea mult în evidenţă cu fanii, de aceea nu o fac foarte mult sau foarte des. Cel mai retras e Federer, are atitudinea lui de elveţian, e mai rece. Nadal e cel mai respectuos dintre toţi. Dacă e într-o cameră cu 40 de persoane, le salută pe toate. E cel mai educat, deschis”, a declarat Alexandra Dulgheru la Look Sport Live.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele