Ultima oră
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”

EXCLUSIV: Poveşti de viaţă cu voleibalistele Nneka Onyejekwe şi Paula Partnoi la Look Sport Live. ”Chiar dacă eu trebuie să aduc mingile, trebuie să car, dar într-un fel sunt cocoloşită de colege”

Special Publicat de Daian Cutu pe 14 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19513860/1/look.png

Voleibalistele Nneka Onyejekwe şi Paula Partnoi au fost invitate la  Look Sport LIVE cu Geanina Iacob, miercuri, în direct pe Look Sport+ şi online pe looksport.ro

Onyejekwe nu şi-a putut ascunde bucuria, pentru faptul că voleiul revine treptat la normal, după o pauză de şapte luni.

”Ce a fost greu a trecut. Ne bucurăm de momentele de acum şi că putem face în sală” a fost reacţia jucătoarei de la Dinamo.

Tânăra Paul Partnoi este o adolescetă foarte talentată, care pe lângă faptul că este o promiţătoare voleibalistă reuşeşte să se ţină şi de şcoală, care în aceste zile se desfăşoară diferit. În vârstă de doar 16 ani, ea a avut cuvinte de laudă pentru Nneka, pe care o consideră o mamă adoptivă.

”Momentan sunt pe online şi acum e foarte bine, pentru că nu am timp să mai trec şi la scoală. Îmi place că sunt cea mai mică, chiar dacă eu trebuie să aduc mingile, trebuie să car, dar într-un fel sunt cocoloşită de colege.

E mama mea adoptivă. Ea mă bagă cel mai mult în seamă, mă simt bine cu ea”

Componentă a naţionalei României, Nneka Onyejekwe şi-a expus supărarea, cu privire la faptul că voleiul nu este suficient de bine promovat, atât în România, cât şi în alte ţări unde a jucat.

”Mi se pare că nu se prea promovează voleiul, dar nu doar acet sport şi alte sporturi. Am jucat şi în alte campionate şi era la fel, nu era destul de mediatizat. Cel mai mult mi-a plăcut la Cannes. Nu am rămas din cauza problemelor financiare” a fost răbufnirea Nnekei.

Numele ei este atipic, mai ales când o vezi în tricoul echipei naţionalei. Voleibalista are o poveste de viaţă inedită, fiind dintr-o familie mixtă, româno-nigeriană. Născută şi formată în România, Nneka Onyejekwe a declarat că nu a fost niciodată în Nigeria, acolo de unde provin rudele paterne.

”Provenim dintr-o familie mixtă. Tată nigerian şi mamă româncă. Ei s-au cunoscut la facultate în Cluj şi aşa am apărut eu, love story. Suntem trei fraţi”

Paula Partnoi are şi ea o poveste frumoasă în lumea acestui sport. Iniţial a practicat dansuri, iar de volei a dat mai degrabă accidental, prin sora sa. S-a îndrăgostit instant de volei, după care a mers o perioadă şi la bashcet, unde făcea foarte multe exerciţii fizice.

”Înainte făceam dansuri, dar sora mea făcea volei, am mers cu ea şi am văzut că mă prinde şi am rămas aici. Fac volei de 9 ani, am făcut şi baschet în timp ce făceam volei. La baschet alergam mult, mă pregăteam fizic. La Dinamo îmi place, echipă mare, m-am acomodat foarte bine şi cu fetele şi cu antrenorii.

Pe viitor aş vrea să evoluez în străinătate, momentat nu ştiu unde, dar vreau să plec”
a spus tânăra sportivă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele