Ultima oră
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus

EXCLUSIV | Prima reacţie din partea conducerii celor de la CFR cu privire la gestul lui Edi Iordănescu de la finalul partidei cu Botoşani. ”A vrut să le comunice nişte lucruri importante”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 18 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20204239/1/edi.jpg

CFR Cluj este noua şi vechea campioană a României. Formaţia din Gruia a reuşit o performanţă de excepţie, patru titluri consecutive.

La Fotbal Look Marius Bilaşco, directorul sportiv al campioanei a comentat povestea acestei performanţe. Oficialul a explicat şi gestul lui Edi Iordănescu, care după ce şi-a felicitat jucătorii a mers direct spre vestiare.

”Era extrem de important să ieşim la Botoşani şi asta face să ne bucurăm mai mult. Va fi o noapte lungă la Cluj-Napoca, campionii trebuie să fie campioni şi la distracţie.

A fost un sezon foarte greu, iar echipa cea mai bună a ieşit campioană pe merit.


(n.r. referire la gestul lui Edi Iordănescu din finalul meciului) A vrut să le comunice nişte lucruri importante, de asta a mers mai repede la vestiare.

Nu ne doream să jucăm în ultima etapă cu trofeul pe masă cu FCSB, era o presiune mai mare. Ne dorim să mergem în competiţiile europene, CFR a obşnuit cu prezenţa în Europa League. Tot ce se întâmplă de mâine va fi canalizat pe acest lucru”,
a explicat Bilaşco, la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele