Ultima oră
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”

EXCLUSIV | Florin Ştefan va absenta aproximativ 10 zile după accidentarea suferită în partida cu CFR Cluj

Sepsi OSK Publicat pe 18 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19900472/1/florin-stefan-de-la-sepsi-sf-gheorghe-convocat-de-urgenta-la-nationala.jpg

În meciul dintre Sepsi şi CFR Cluj s-a consumat un episod neplăcut, în care fundaşul Florin Ştefan a avut de suferit şi a fost nevoit să iasă cu ambulanţa de pe gazon. În minutul 72, apărătorul a încercat să respingă o centrare, iar în săritură a fost lovit de propriul portar, Roland Niczuly, care a vrut la rândul său să intervină. La prima vedere, contactul nu a părut unul foarte puternic, dar Ştefan nu a putut să iasă de pe teren pe picioare.

UPDATE: Potrivit antrenorului Leo Grozavu, jucătorul s-a ales cu o luxaţie de cot, ceea ce nu-l va ţine foarte mult departe de teren. Astfel de accidentări nu te ţin pe tuşă mai mult de 10 zile. Aşadar, Florin Ştefan ar putea absenta doar un meci al echipei din Sfântu Gheorghe.

Din câte ştiu are o luxaţie de cot. Din câte ştiu, în jur de 10 zile trebuie să stea imobilizat”, a spus Leo Grozavu la Fotbal Look de pe Look Sport!


Look Sport a aflat primul verdict dat de medici, după ce jucătorul a ajuns la spital. Se pare că Florin Ştefan s-a ales cu fractură deschisă la cotul drept. Fundaşul nu făcuse deloc un meci rău până atunci. El a fost unul dintre cei mai activi jucători ai lui Sepsi până să iasă. A stat bine pe faza defensivă şi a avut câteva incursiuni bune pe faza de atac.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele