Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

EXCLUSIV ǀ Problema cu care se confruntă FCSB înaintea meciului cu FC Voluntari

FCSB Publicat pe 6 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20457673/1/fcsb-1.jpg

George Florescu, fost fotbalist al naţionalei României şi în prezent analist al emisiunii Fotbal Look, a identificat principala problemă cu care se confruntă Edi Iordănescu la FCSB înaintea meciului cu FC Voluntari.

Florescu a explicat că Iordănescu este încă nou pe ”banca roş-albaştrilor”, iar rezultatele mari nu pot apărea într-un timp atât de scurt. Cu toate acestea, fostul internaţional este de părere că partida dintre cele două formaţii se va ridica la înălţimea aşteptărilor.

”Problema este că încă este relativ nou (n.r.- Edi Iordănescu). A venit de o perioadă scurtă de timp şi rezultatele nu vin peste noapte. Dar, va fi un meci bun mâine.

Va fi un derby, până la urmă este un derby de play-off. Voluntariul este pe locul 6. Iată că în loc de Dinamo - Steaua, un derby de play-off, vedem un Voluntari – FCSB.”, a declarat George Florescu, analist la Fotbal Look, emisiune transmisă de postul Look Sport.

FC Voluntari – FCSB, meci contând pentru etapa a 15-a din Casa Liga 1, se joacă duminică, de la ora 21:30, în direct la Look Sport+.

Partida poate fi urmărită şi prin intermediul platformei PrimaPlay.ro, iar site-ul www.looksport.ro va reda în regim live video cele mai importante faze ale jocului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele