Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Propunerea LPF pentru reformarea arbitrajului. ”Ne-am propus ca în fiecare lună să facem o analiză”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20046234/2/157549336-244795167315074-8416004259591908623-n.jpg

Justin Ştefan a explicat în cadrul Look Sport LIVE despre nevoia de a reforma arbitrajul din prima ligă, în care cluburile investesc anual suma de 1,2 milioane de euro.

Secretarul general al LPF a explicat că îşi doreşte să vină cu o reformă în acest domeniu. Marius Avram se va ocupa de un proiect, ce prevede analiza fiecărei erori de arbitraj şi înaintearea un raport lunar către CCA.

”Vine FRF şi spune, nu putei să îi lăsăm pe LPF să managerieze proiectul pe banii noştri. Pentru partea de tehnlogie se face de Ligă, iar pentru pregătirea arbitrilor, se ocupă Federaţia. Iar împreună se formează un organ bicefal, care se ocupă cu VAR în Liga 1.

(n.r. referire la Marius Avram) Este foarte bine pregătit, a studiat în afară, cunoaşte multe limbi străine. De asta am considerat că este foarte util la LPF, în ce ţine de arbitraj. Ne-am propus ca în fiecare lună să facem o analiză, câte greşeli s-au făcut, câteva rezultate au fost influenţate. Nu vom da numele echipele, vom discuta global şi cu acest raport vom merge către CCA, pentru a lua măsuri.

Venim ca un avocat al cluburilor, nu ne implicăm în activitatea de delegare şi în niciun caz nu se pune problema ca arbitrajul să treacă la LPF. Cluburile plătesc 1,2 milioane de euro pe an pentru arbitraje, este necesar ca aceste servicii să crească din punct de vedere al calităţii. Având în vedere că mulţi zic că arbitrajele sunt proaste, este important ca FRF să considere VAR o prioritate”,
a afirmat Ştefan, la Look Sport+.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele