Ultima oră
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Bavarezii trec pe lângă gol în două rânduri. Mbappe şi Neymar lovesc bara VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Bavarezii trec pe lângă gol în două rânduri. Mbappe şi Neymar lovesc bara
VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor" VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor"
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"
OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună

EXCLUSIV | Propunerea LPF pentru reformarea arbitrajului. ”Ne-am propus ca în fiecare lună să facem o analiză”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20046234/2/157549336-244795167315074-8416004259591908623-n.jpg

Justin Ştefan a explicat în cadrul Look Sport LIVE despre nevoia de a reforma arbitrajul din prima ligă, în care cluburile investesc anual suma de 1,2 milioane de euro.

Secretarul general al LPF a explicat că îşi doreşte să vină cu o reformă în acest domeniu. Marius Avram se va ocupa de un proiect, ce prevede analiza fiecărei erori de arbitraj şi înaintearea un raport lunar către CCA.

”Vine FRF şi spune, nu putei să îi lăsăm pe LPF să managerieze proiectul pe banii noştri. Pentru partea de tehnlogie se face de Ligă, iar pentru pregătirea arbitrilor, se ocupă Federaţia. Iar împreună se formează un organ bicefal, care se ocupă cu VAR în Liga 1.

(n.r. referire la Marius Avram) Este foarte bine pregătit, a studiat în afară, cunoaşte multe limbi străine. De asta am considerat că este foarte util la LPF, în ce ţine de arbitraj. Ne-am propus ca în fiecare lună să facem o analiză, câte greşeli s-au făcut, câteva rezultate au fost influenţate. Nu vom da numele echipele, vom discuta global şi cu acest raport vom merge către CCA, pentru a lua măsuri.

Venim ca un avocat al cluburilor, nu ne implicăm în activitatea de delegare şi în niciun caz nu se pune problema ca arbitrajul să treacă la LPF. Cluburile plătesc 1,2 milioane de euro pe an pentru arbitraje, este necesar ca aceste servicii să crească din punct de vedere al calităţii. Având în vedere că mulţi zic că arbitrajele sunt proaste, este important ca FRF să considere VAR o prioritate”,
a afirmat Ştefan, la Look Sport+.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele