Ultima oră
Burleanu: "Va fi cel mai atractiv sistem avut de România până acum!" FCSB şi Botoşani, singurele care nu au votat varianta cu 16 echipe Burleanu: "Va fi cel mai atractiv sistem avut de România până acum!" FCSB şi Botoşani, singurele care nu au votat varianta cu 16 echipe
Veste excelentă pentru Conte. Sanchez rămâne trei ani Veste excelentă pentru Conte. Sanchez rămâne trei ani
Campionatul Belgiei revine, LIVE pe posturile Look! Trei meciuri transmise în direct în acest weekend Campionatul Belgiei revine, LIVE pe posturile Look! Trei meciuri transmise în direct în acest weekend
Mesajul PCH, după decizia LPF, care menţine Dinamo în Casa Liga 1 şi din sezonul viitor. ”Câinilor, greul de acum începe!” Mesajul PCH, după decizia LPF, care menţine Dinamo în Casa Liga 1 şi din sezonul viitor. ”Câinilor, greul de acum începe!”
Moştenire grea. Cine poartă tricoul cu numărul 10, la naţionala U-21 Moştenire grea. Cine poartă tricoul cu numărul 10, la naţionala U-21
Performanţă rară. Primul break maxim, după 8 ani, la Campionatul Mondial de Snooker Performanţă rară. Primul break maxim, după 8 ani, la Campionatul Mondial de Snooker

EXCLUSIV | Q&A cu Oana Manea. Talentul ascuns şi cel mai dificil antrenor sau cea mai talentată colegă: "Numai eu ştiu prin câte am trecut"

Handbal Publicat pe 4 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19409627/2/oana-manea.jpg
Prezentă alături de Geanina Iacob în studioul emisiunii Look Sport Live, Oana Manea a fost protagonista unui test fulger, în care a răspuns rapid la zece întrebări. A numit antrenorul preferat, a nominalizat-o pe Cristina Neagu drept cea mai talentată jucătoare, iar apoi a dezvăluit un talent ascuns.
 
Q&A cu Oana Manea, în direct la Look Sport Live:
 
Antrenorul cu care te-ai înţeles cel mai bine - Mette Klit. Sunt mai mulţi, dar cu ea am avut o legătură bună şi mi-a plăcut destul de mult de ea.
 
Cel mai dificil antrenor - Gheorghe Tadici. Am avut o perioadă destul de grea când a fost la Vâlcea un an şi jumătate. Numai eu ştiu prin câte am trecut. Am vrut să plec atunci pentru că ştiam că vor veni toate fetele de la naţională şi eu sunt mai mică, dar nu am fost lăsată şi de aici a pornit tot traiul meu un an şi jumătate. Le trăiam pe toate. Ce făceam, nu făceam nimic bine... Dacă antrenorul secund mă lăuda el zicea că nu am făcut nimic. Fiind mai mică normal că mă atacam şli chiar am suferit mult în acea perioadă. Dar am devenit imună... Acum cred că avem o relaţie destul de bună. Ne salutăm, vorbim...
 
Nu vreau să-mi mai aduc aminte... Imediat cum s-a format echipa în 2006, am plecat într-un cantonament în Ucraina şi aveam meci. Normal că nu prea jucam şi m-a băgat în centru. Şi mi-a spus: vezi, îţi dă pasă Adina, faci încrucişare cu Narcisa, ea vine şi joacă... Nu ştiu, mai erau 5 secunde la time-out... Trebuia să fac o încrucişare, dar a fost fault şi eu tot aşteptam să fac încrucişarea... Şi eram în centru, Adina vine în dreapta meaA trecut timpul, am făcut egal şi el "Manea, ce ţi-am zis eu să faci!" A intrat pe teren, mi-era frică. De acolo cred că am pornit cu stângul..."
 
Jucătoarea cel mai greu de ţinut - Amorim. E dificilă, puternică, felul ei de a arunca la poartă, îţi sare cu genunchiul în faţă. Şi Locke.
 
Cea mai harnică handbalistă - Alice Ardean Elisei.
 
Cea mai talentată handbalistă - Cristina Neagu.
 
Cea mai amuzantă handbalistă - Oana Manea. Trebuia să dau răspunsul ăsta. Am un talent, mai ales la mimă. Toată lumea voia să fie cu mine în echipă când jucam mima. Eram prima!
 
Handbalistul preferat - Ivano Balic.
 
Fotbalistul preferat - Leo Messi.
 
Momentul carierei pe care-l regreţi - Nu regret nimic. Toate se întâmplă cu un scop, m-am gândit că ce s-a întâmplat îmi va da ceva mai bun.
mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele