Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Rădoi, forţat să demisioneze? Miriuţă: “Nu poţi să-l scoţi ţap ispăşitor. Nu ai jucători” / Dulca: “Şansele de calificare nu sunt compromise”

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 31 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20089542/4/rps4745.jpg

Selecţionerul Mirel Rădoi este sub presiune la echipa naţională, după eşecul din Armenia, scor 2-3. România are doar trei puncte în grupa din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, după trei meciuri. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, Vasile Miriuţă, Cristi Dulca şi Marius Bilaşco au analizat varianta ca ‘tricolorii’ să aibă alt selecţioner la următorul meci.

Este primul eşec din istoria echipei naţionale a României în faţa Armeniei! Şansele de calificare la Cupa Mondială din 2022 au scăzut vertiginos, în condiţiile în care Armenia are 9 puncte, cu şase mai mult decât România.

Mirel Rădoi (40 de ani) este selecţionerul primei reprezentative din noiembrie 2019 şi are ca obiectiv calificarea la Cupa Mondială din Qatar.

Nu ştiu dacă trebuie să plece Rădoi. Nu poţi să-l scoţi ţap ispăşitor pe Rădoi când ai 2-1... şi el are partea lui de vină, dar şi jucătorii au vină. La nivelul ăsta, la experienţa internaţională a unora, altfel trebuie să gestionezi situaţia la 2-1. Avem şi o problemă cu selecţia, nu ai jucători! Trebuie să rămână, dacă ai pornit cu el în campania asta. Să-l schimbi după trei meciuri... dacă nu va dori să plece, nu va fi o schimbare la echipa naţională”, a spus Vasile Miriuţă la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20089542/3/miriuta.jpg

“Sunt convins că vor analiza perspectivele, ce s-a întâmplat în această seară. Nu putem şti dacă va pleca Rădoi. Probabil se va merge pe continuitate, şansele de calificare de pe locul doi există, nu sunt compromise. E clar că am văzut lucruri care nu ne-au convenit. Mi-a plăcut că are personalitate pe ceea ce a pus în aplicare, ca sistem de joc. Dar şi jucătorii te ajută să fii antrenor, până la urmă. Zic să nu ne grăbim, cred că Mirel va rămâne la echipa naţională, e un luptător. Până la urmă, ai pierdut un joc. Când nu vor mai fi şanse reale, cred că Mirel îşi va da demisia. Nu putem schimba antrenorii la echipa naţională ca pe şosete. Trebuie să continue”, a spus Cristi Dulca.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20089542/2/dulca.jpg

"Eu sunt pentru continuitate, pentru a da încredere antrenorului. Depinde ce urmăresc cei din conducerea Federaţiei. Şansele la calificare nu sunt compromise, mai sunt atâtea meciuri de jucat. Cred că, aşa cum am văzut discursul lui, nu cred că se pune problema să renunţe la luptă. Pe undeva, e o mentalitate corectă în momentul ăsta din partea selecţionerului. Suporterii vor sânge, vor mereu măsuri radicale", a spus Marius Bilaşco, director de scouting la CFR Cluj.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20089542/5/clasament-grupa-romania.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri