Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

EXCLUSIV | Rădoi, îndemnat să-l aleagă pe Ianis în locul lui Man: "În momentul ăsta, sigur că i-ar lua faţa"

Stranieri Publicat pe 27 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20017313/1/ran-antw-2.jpg


Ianis Hagi şi Dennis Man se bat pentru postul de atacant dreapta în naţionala României la startul preliminariilor CM 2022, iar Lucian Goian şi Ioan Ovidiu Sabău sunt de părere că fotbalistul lui Rangers ar trebui să aibă întâietate.
 
În timp ce Ianis joacă aproape meci de meci sub comanda lui Steven Gerrard şi e aproape să se încununeze campion în Scoţia, Man nu s-a adaptat, încă, la rigorile fotbalului italian şi stă  mai mult pe bancă. Un detaliu care-l face pe Lucian Goian să-i dea întâietate fiului lui Gică Hagi: "Va conta foarte mult forma în care se vor afla, vor conta minutele jucate. Trebuie să căutăm jucători care joacă la echipele de club, am avut o perioadă în care nu ştiu dacă erau trei, patru care jucau la echipele de club. Lipsa meciurilor se vede. Aş prefera un jucător care joacă meci de meci la o echipă mai slab cotată decât un jucător, dăm exemplul lui Man, care este foarte bun, dar dacă mai trec şase luni şi nu joacă la Parma, nu putem compara forma lui cu cea a lui Ianis", a declarat fundaşul, vineri seară, la Fotbal Look.
 
Iar opinia e împărtăşită şi de Ioan Ovidiu Sabău, unul dintre cei mai importanţi mijlocaşi din istoria fotbalului românesc: "În momentul de faţă, sigur că Ianis i-ar lua faţa lui Man. Joacă meci de meci, are alt ritm, joacă meciuri europene. Dacă nu joci, pierzi din încredere, din calitate", a punctat şi "Moţul".
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele