Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

EXCLUSIV | Radu Banciu, atac frontal la Ianis Hagi: "Cum să-l compari cu Zidane? Ianis e o băbuţă, nu trebuie lăsat să facă sport!"

Echipa nationala Publicat pe 15 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19515162/1/hahi.jpg


Radu Banciu, realizatorul emisiunii Fotbal All Inclusive de pe Look Sport+, a lansat, joi, un atac direct la adresa lui Ianis Hagi (21 de ani) şi l-a criticat şi pe Gică Hagi (55 de ani) pentru declaraţia conform căreia fiul său "se aseamănă ca stil cu Zidane".
 
Trimis pe teren de Mirel Rădoi în ultimele minute ale înfrângerii cu Austria (0-1), Ianis nu a reuşit să iasă nici de această dată în evidenţă, dar discuţiile provocate de evoluţiile sale continuă să aibă prioritate. Detaliu care-l deranjează pe Radu Banciu, cel care nu s-a ferit să spună, în stilul propriu, opinia sinceră despre mijlocaşul ofensiv de la Glasgow Rangers: "L-am văzut aseară pe Ianis Hagi, într-adevăr. Nonşalanţa asta cu care se discută, zici că suntem reprezentanţii Republicii Moldova la Eurovision....În materie de ridicol, sunt două capitole de deschis în Europa de astăzi: candidaţii Republicii Moldova pentru Eurovision şi discuţiile pe teritoriul României despre situaţia lui Ianis Hagi. Sunt cele mai ridicole stiuaţii posibile. Noi vorbim despre Ianis Hagi ascultându-l de obicei pe tatăl lui, care ar trebui să fie cel mai puţin întrebat, pentru că se pricepe cel mai puţin.
 
Cum să compari gloaba asta cu Zidane? Tatăl lui are lipsa proprietăţii termenilor, pentru că Gică Hagi nu are nicio legătură cu exprimarea în limba română. E ca şi cum ai pune un urs tibetan să se exprime în daneza veche. Cam la nivelul ăla e Hagi când se exprimă în limba română. Cum să vorbeşti despre gloaba asta ca despre Zidane? Ianis Hagi, dacă era coleg de şcoală cu mine, primea interdicţie la sport. Era cu ochelariştii ăia care-şi mâncau sandwich-urile cu pateu. Stătea acolo, învârtea bilele alea cu care faci aritmetică. Nu ar trebui să fie lăsat să facă sport. Ce Zidane? E ca şi cum regizorii noştri fac documentare de 15 minute şi spun că sunt de Oscar. Nu le poţi vinde nici în piaţă la Obor.
 
La noi se vorbeşte despre poziţia lui Ianis, unde va ajunge, câte dă după ce intră. Ianis e ca o băbuţă care nu ar trebui să se uite la televizor. Nu e jucător de fotbal! Astea sunt dezbaterile la noi. Şi-a greşit meseria! În loc să-l trimită la faianţă, tatăl lui l-a trimis la fotbal", a fost opinia sinceră exprimată de realizatorul TV, joi, la Fotbal All Inclusive.
 
"Spre deosebire de mine, el loveşte mingea bine cu ambele picioare. Şi e mai înalt. Stilul lui de joc se aseamănă mai mult cu al lui Zinedine Zidane decât cu al meu. Dar pot trăi cu asta", spusese Gică Hagi despre fiul său într-un interviu acordat presei din Austria înaintea meciului de la Ploieşti, pierdut de naţională cu 1-0.

Momentul Radu Banciu vs. Ianis & Gică Hagi, de la minutul 17:30:



 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri