Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

EXCLUSIV | Raluca Olaru a strălucit la Roma! "La fiecare tur, depăşeam câte o mini-barieră. E o amintire de top"

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe 5 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19576815/1/raluca-olaru-roma-dublu.jpg

Jucătoarea de tenis Raluca Olaru a fost invitata Gianinei Iacob la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+. Olaru a rememorat momentele superbe din turneul pe zgură de la Roma, din luna septembrie, în care a ajuns în finala probei de dublu.

După reluarea turneelor WTA, în luna august, Raluca Olaru (31 de ani, locul 42 WTA la dublu) a jucat două finale pe zgură, la Praga şi Roma.

În competiţia din capitala Italiei, Raluca Olaru a făcut pereche în premieră cu germanca Anna-Lena Friedsam. Cele două erau cotate cu şanse minime încă din primul tur, dar au produs surpriza şi le-au eliminat pe americancele Sofia Kenin şi Bethanie Mattek.

În finala turneului de la Roma, pe 20 septembrie, Olaru şi Friedsam au fost învinse de către cehoaica Barbora Strycova şi taiwaneza Su-Wei Hsieh, scor 6-2, 6-2.

"La Roma nu puteam ieşi din hotel, pentru că aşa au fost regulile. Mă simţeam în formă, dar am picat destul de greu în primul tur, cu Kenin şi Mattek-Sands. Mi-am zis <Ce ghinion>. Dar le-am bătut în două seturi. M-am înţeles foarte bine cu Anna-Lena (n.a. - Friedsam, partenera de la Roma). Meciul din sferturi a fost dramatic rău, cu răsturnări de scor, nici nu mai ştiu cât a fost.

La fiecare tur, depăşeam câte o mini-barieră. Am făcut finală, cel mai bun rezultat de până acum la un turneu de nivelul Romei, pe zgură, preferata mea. E o amintire de top din cariera mea. Am avut alt fel de energie după perioada asta şi m-am bucurat mult să joc. Mi se părea că fiecare turneu e un bonus", a spus Raluca Olaru, la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

Raluca Olaru are în palmares 9 titluri WTA la dublu şi alte 11 finale jucate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele