Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Rapid face eforturi pentru a-l readuce pe Cristi Săpunaru. ”Dacă ar veni, atunci am avea ultimul jucător emblematic”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 10 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20239417/1/sap.png

Mihai Iosif a dezvăluit la Look Sport LIVE că principala ţintă de transfer a verii este Cristian Săpunaru, însă totul depinde de cum îşi va rezolva fundaşul situaţia contractuală cu cei de la Kayserispor.

”Dacă ar veni, atunci am avea ultimul jucător emblematic din fostul Rapid şi astfel am avea identitate, eu la asta ţin enorm, să nu se piardă identitatea.

(n.r. dacă ar mai putea reveni şi alţi jucători) Nu prea mai au unde să fie, noi am intrat în faliment în 2015. Cei care au fost la sfârşit atunci, Pancone, Mafte, Niculae, au dat totul atunci şi au mers cu noi în Liga 4. Ar fi Alex Ioniţă, dar el este jucătorul CFR-ului, e problema asta cu dopajul. E născut, crescut la Rapid”, a dezvăluit Iosif, pentru Look Sport+.

Săpunaru (37 de ani) mai are un an de contract cu echipa turcă Kayserispor, dar a fost informat că nu mai intră în planurile antrenorului pentru sezonul următor.

În sezonul 2020-2021, Cristi Săpunaru a jucat în 25 meciuri în Superliga Turciei.

Săpunaru a evoluat pentru Rapid în perioadele 2006-2008, ianuarie-iunie 2010 şi februarie-septembrie 2015.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele