Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

EXCLUSIV | Rapid pregăteşte transferuri spectaculoase. ”Suntem în discuţii cu fel şi fel de jucători”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 10 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20239293/1/rapid.jpg

Rapid este în plin proces de reconstrucţie a lotului pentru Casa Liga 1. Mihai Iosif a dezvăluit la Look Sport LIVE că urmează un număr semnificativ de sosiri, dar a lăsat de înţeles că vor pleca mai mulţi jucători în această vară.

Deocamdată de la giuleşteni au plecat trei fotbalişti, iar Stefan Aškovski a fost ratat în ultimul moment, acesta semnând cu Sepsi.

 

”Trebuie să completăm lotul, este ceva superior. Trebuie să aducem jucători experimentaţi care să facă faţă la Liga 1.

(n.r. despre ratarea transferului lui Ashkovski de la FC Botoşani) La fotbal vin jucători, se discută. Suntem în discuţii cu fel şi fel de jucători. Când vom semna un jucător va fi anunţat, sub nicio formă nu vom merge pe speculaţii.

Lui Drăghiceanu i s-a terminat contractul, iar Benzar şi Jorza au plecat de comun acord. Vor mai fi plecări, dar cu siguranţă vor fi mai multe veniri. Avem o strategie bine pusă la punct şi vom şti cu cine ne strângem mâna. Cu cei cu care am jucat în Liga 2 sunt speciali, sunt eroi”,
a dezvăluit Miţă Iosif, la Look Sport LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele