Ultima oră
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”

EXCLUSIV | Rapid vrea să joace pe Arena Naţională în startul sezonului. Angelescu: "Mi se pare normal, am revenit în Liga 1"

Rapid Publicat de Andrei Ionascu pe 3 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20229674/1/rps-9786.jpg

Noul stadion din Giuleşti este aproape finalizat, în condiţiile în care Rapid Bucureşti a promovat după şase ani în Liga 1. Cu toate acestea, arena nu va putea fi inaugurată decât în toamnă, deoarece sunt necesare mai multe avize de funcţionare din partea autorităţilor. La emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, patronul Rapidului, Victor Angelescu, a anunţat intenţia de a închiria Arena Naţională pentru primele meciuri considerate pe teren propriu în sezonul 2021-2022.

Rapid nu va putea juca primele meciuri de pe teren propriu în următorul sezon pe noul stadion din Giuleşti. Arena este aproape finalizată, dar nu va putea deveni operaţională până la 17 iulie, când este programată prima etapă din Liga 1, ediţia 2021-2022.

Construcţia noului stadion Giuleşti a început la 26 februarie 2019, odată cu demolarea vechii arene. Finalizarea lucrărilor a fost amânată în mai multe rânduri, ultima estimare fiind luna iunie. Stadionul are o capacitate de 14.000 de locuri şi a costat aproximativ 34 de milioane de euro.

În ediţia 2020-2021 a Ligii a 2-a, FC Rapid a disputat meciurile de pe teren propriu pe trei stadioane: Regie, Buftea şi Mogoşoaia.

"Sigur vom juca în sezonul acesta pe Giuleşti. Dar probabil că primele meciuri nu le vom juca pe Giuleşti. Vrem să fie în Bucureşti, dar contează foarte mult şi cu cine vom juca în primele meciuri. Dacă este un meci mai important, vrem să mergem pe Arena Naţională, mi se pare normal, am revenit în Liga 1. Sper să se rezolve problemele de la Arcul de Triumf, se poate juca şi acolo. Dacă nu, mai sunt variante... Voluntari, e aproape", a spus Victor Angelescu, în cadrul emisiunii 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele