Ultima oră
"Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă "Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă
Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi
Nouă stranieri pe lista preliminară pentru cantonamentul preolimpic din Spania Nouă stranieri pe lista preliminară pentru cantonamentul preolimpic din Spania
Marcelo Bielsa îşi va prelungi contractul cu Leeds United Marcelo Bielsa îşi va prelungi contractul cu Leeds United
Veste proastă pentru FCSB! Când poate reveni Adrian Şut într-un meci de fotbal Veste proastă pentru FCSB! Când poate reveni Adrian Şut într-un meci de fotbal
VIDEO | Derby-ul ultimelor clasate din play-off, Clinceni - Botoşani, de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile VIDEO | Derby-ul ultimelor clasate din play-off, Clinceni - Botoşani, de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile

EXCLUSIV | Răsturnare de situaţie în scandalul de dopaj de la Astra. Victor Becali îl contrazice pe Alex Ioniţă. ”Nici pentru copilul meu nu aş face aşa, să zic că a fost forţat”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 13 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20113863/2/vlcsnap-2021-04-13-11h23m40s270.png

Învitat la Look Sport LIVE, Victor Becali (59 de ani) a făcut lumină în cazul suspendării lui Alex Ioniţă pentru dopaj. Fotbalistul celor de la Astra a primit un an, după ce a fost pus sub acuzare de ANAD. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Victor Becali l-a contrazis pe jucător, care a declarat că a fost constrâns de comisarii anti-doping şi de Cristi Balaj, preşedintele ANAD să îşi schimbe declaraţie.

”Nu ne-a căutat Balaj pe noi, Dragoş Sârbu trebuia să se ducă cu Ioniţă să se ducă să întrebe şi să vadă care e situaţia. El nu a putut merge.

Am mers eu cu Ioniţă la Balaj şi am discutat acolo. Balaj a spus că dacă este adevărat ce a declarat comisarilor ANAD de la Ploieşti, îl sfătuieşte să se ducă la comisie şi să spună adevărul. Omul nu i-a spus nimic altceva! Eu mă bucur pentru Ioniţă că a luat un an, speram să ia mai puţin, dar nu pot să mint pentru Ioniţă.

Nici pentru copilul meu nu aş face aşa, să zic că a fost forţat. Balaj a fost drăguţ, amabil şi ne-a spus că el (n.r. Ioniţă) decide.

După aia m-a sunat şi mi-a mulţumit că am mers cu el, pot să înţeleg că şi-a schimbat declaraţia, dar nu pot să înteţeg cum a zis că a fost sub presiune să declare, pentru că am fost acolo”
, a explicat impresarul la Look Sport LIVE.

Matinalul Look Sport LIVE este în direct pe Look Sport+ şi online, în fiecare dimineaţă, de la 10:15. De luni până vineri, Eduard Zelgin îţi aduce cele mai fresh informaţii din lumea sportului.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele