Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

EXCLUSIV | "Răzvan Burleanu va câştiga alegerile timp de 48 de ani". Radiografie dură a lui Marcel Puşcaş

Fotbal Internațional Publicat pe 12 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20180238/1/pus.jpg


Fost contracandidat al lui Răzvan Burleanu la alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal, Marcel Puşcaş crede că actualul şef al fotbalului românesc va sta mult şi bine în funcţie. Într-un discurs dur la Look Sport LIVE, fostul fotbalist al Stelei a făcut o radiografie a Sportului Rege din România.
 
La fel ca alte voci importante, Puşcaş a observat cum Burleanu şi-a asigurat voturile echipelor mici şi ale celor de la fotbal feminin, iar acest detaliu îl face să creadă că România nu va putea evolua din punct de vedere fotbalistic şi că Burleanu va sta în funcţie atât timp cât va dori:
 
"Au fost două mandate până la finele primului mandat, apoi s-au făcut trei. Acum, în 2022, va face patru mandate. După vreo şase luni am înţeles că băiatul ăsta îşi doreşte doar scaunul, nimic altceva. Fotbalul românesc...Am înţeles că s-a dorit încurajarea celorlalte forme, feminin, futsal. Dar nu ne calificăm nicăieri! Burleanu va câştiga alegerile timp de 48 de ani, atât timp cât electoratul e de factura asta: fotbal amator, captat de interese meschine, două mingi, trei pulovere. Dacă asta e esenţa fotbalului în România, ne merităm soarta!", a spus Puşcaş, miercuri dimineaţă, la Look Sport LIVE.
 
Nici antrenorii din Casa Liga 1 nu-l mulţumesc pe Puşcaş, care-l critică pe Mihai Teja pentru intenţia de a renunţa la meserie peste câţiva ani, din cauza presiunii mari la care e supus:
 
"Sunt 100 de echipe în Liga 3 şi nu retrogradează niciuna. Uitaţi-vă la calitatea antrenorilor, la competiţiile de juniori. Într-un meci acum două etape am auzit de 20 de ori cuvântul organizare. Ce înseamnă organizare? Şi multe alte comenzi din astea, precum "ia-l la mână!". L-am auzit pe Teja spunând că a obosit, că presiunea îl omoară. Teja, tu încă nu ai început antrenoratul şi ai obosit? Şi multe altele...Calitatea arbitrajului, care e praf. Vă dă vouă posibiltiatea să tocaţi la arbitraje 700 de emisiuni pe săptămână", a mai punctat fostul fotbalist.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri