Ultima oră
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”
Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan. Care este următoarea sa destinaţie Olivier Giroud pleacă de la AC Milan. Care este următoarea sa destinaţie
”Nici nu ştiu ce să spun, deja este penibil”. Denis Politic, discurs fără menajamente ”Nici nu ştiu ce să spun, deja este penibil”. Denis Politic, discurs fără menajamente
Reacţie incredibilă a unui jucător de la FCU Craiova. ”Suntem vai m**ţii noştri!” Reacţie incredibilă a unui jucător de la FCU Craiova. ”Suntem vai m**ţii noştri!”
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 2-1. ”Câinii” cedează în prelungirile unui meci nebun VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 2-1. ”Câinii” cedează în prelungirile unui meci nebun

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, în atenţia lui Schalke 04! Antrenorul şi-a dat acordul pentru demararea discuţiilor

Stranieri Publicat pe 28 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19495747/1/lucescu-al-hilal.jpg

Răzvan Lucescu poate să revină în Europa, într-un campionat de top şi la o echipă cu nume. Se pare că antrenorul român a fost propus celor de la Schalke 04, care şi-au demis antrenorul după primele două meciuri din Bundesliga, când au fost înregistrate eşecuri destul de aspre. Informaţia a fost oferită în exclusivitate în emisiunea Fotbal Look de pe Look Sport.

Franjo Vranjkovic, un agent din Croaţia cu influenţe în Germania, este cel care l-a propus pe Lucescu la Schalke 04. Discuţia cu nemţii a avut loc cu acordul românului.

În contrast, Răzvan Lucescu este un antrenor care are toate atribuţiile să preia cârma unui vas cum e Schalke. Domnul Lucescu a avut job-uri grele până acum şi le-a tratat pe toate cu succes. Este soluţia perfectă pentru FC Schalke 04, singura întrebare fiind dacă oamenii din conducerea lui Schalke au curajul să-l considere prima opţiune.

Schalke este un club al oamenilor, ca şi PAOK, foarte dificil de gestionat. De aceea am avut ideea de a-l întreba pe Răzvan Lucescu dacă l-aş putea propune pentru postul de antrenor la FC Schalke. Domnul Lucescu a fost de părere că ideea mea este bună şi de aceea l-am propus pe antrenorul anului 2019 în Grecia conducerii lui FC Schalke. Liderii clubului sunt Jochen Schneider, CEO, şi Jens Buchta, preşedinte al Consiliului de Supervizare”, a precizat Franjo Vranjkovic, pentru Fotbal Look.

Răzvan Lucescu este în acest moment principalul celor de la Al Hilal, unde nu se simte tocmai comod, după ce zilele trecute saudiţii au fost excluşi din Liga Campionilor Asiei, din pricina cauzelor multiple de coronavirus din rândul jucătorilor. Lucescu junior antrenează acolo din vara anului trecut, când a plecat de la PAOK. Un lucru este cert, el a ajuns în atenţia nemţilor datorită rezultatelor foarte bune pe care le-a obţinut cu ambele echipe.

Schalke şi-a demis duminică antrenorul, Răzvan Lucescu e pe listă 

Clubul Schalke 04 a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că l-a demis pe tehnicianul David Wagner. S-au despărţit de echipă şi antrenorii secunzi Christoph Buhler şi Frank Frohling.

“Din nefericire, în primele două meciuri ale noului sezon nu s-au înregistrat evoluţia şi rezultatele dorite. Drept urmare, am ales calea unui nou început în ceea ce priveşte staful. În ciuda rezultatelor dezamăgitoare, nu a fost o decizie uşoară”, a declarat directorul sportiv Jochen Schneider.

David Wagner se afla la conducerea tehnică a echipei Schalke din mai 2019. Schalke 04 a înregistrat înfrângeri în primele două etape ale Bundesligii: scor 0-8 cu Bayern Munchen şi scor 1-3 cu Werder Bremen.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele