Ultima oră
Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă” Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă”
Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa F: Germania - Ungaria şi Portugalia - Franţa, de la 22:00. Aflăm cine vine pe Arena Naţională în optimi LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa F: Germania - Ungaria şi Portugalia - Franţa, de la 22:00. Aflăm cine vine pe Arena Naţională în optimi
VIDEO | Daniel Opriţa a anunţat programul Stelei pentru perioada următoare şi planul privind transferurile. "Acolo ducem lipsă" VIDEO | Daniel Opriţa a anunţat programul Stelei pentru perioada următoare şi planul privind transferurile. "Acolo ducem lipsă"
Irina Bara a părăsit şi ea turneul de la Wimbledon. Doar Monica Niculescu a acces în turul al doilea al calificărilor
Irina Bara a părăsit şi ea turneul de la Wimbledon. Doar Monica Niculescu a acces în turul al doilea al calificărilor
Brazilianul Raul Nantes Campos revine la Dinamo Brazilianul Raul Nantes Campos revine la Dinamo

EXCLUSIV | Reacţia clubului CFR Cluj despre un posibil transfer al lui Raul Rusescu de la Clinceni. Marius Bilaşco a lămurit situaţia | VIDEO

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20183365/1/rus.png

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că Raul Rusescu (32 de ani) s-ar putea transfera de la Academica Clinceni la CFR Cluj. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, Marius Bilaşco a declarat că nu este o informaţie adevărată, întrucât CFR Cluj nu mai are nevoie de un atacant.

Raul Rusescu are 6 goluri şi 2 pase decisive şi 27 meciuri pentru Clinceni în acest sezon.

CFR Cluj are 3 atacanţi în lot în acest moment: Mario Rondon, Billel Omrani şi Gabriel Debeljuh.

"Trebuie să găsim un echilibru, să nu aruncăm cu vorbe. În primul rând că-i faci rău jucătorului, nu cred că-i uşor nici pentru Raul Rusescu să audă asemenea lucruri. Nu a existat nicio discuţie de transferul lui. Avem 3 atacanţi în lot şi jucăm cu unul. E o concurenţă mare la echipa… De ce să mai duci încă un atacant?

Am înţeles că e război… Ăsta a fost mesajul, că e război. Dar nu ştiu ce înseamnă războiul asta, că nu avem arme, nu avem bombe. Ar trebui să se hotărască. Nu vreau să comentez ce spune Mihai Stoica. Nu e cazul, e prea mult. Etapa asta a fost cea mai elocventă. Practic, ambele echipe aveau nevoie de puncte. Toată lumea ne acuza că noi la Sepsi am câştigat în trecut. Dar noi am câştigat cu 1-0, extrem de greu. Nu poţi să arunci nişte vorbe fără să vezi ce s-a întâmplat cu exactitate. Şi noi am putea să aruncăm vorbe la victoria FCSB-ului de la Botoşani", a spus Marius Bilaşco la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele